Bilgisayarsız ev kalmayacak..

Haber Giriş : 08 Ekim 2006 14:00, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Türk insanının bilgisayarı hâlâ 'ulaşılması güç bir şey' olarak gördüğünü söyleyen Ahter Kutadgu, 'Başlattığımız kampanya ile bilgisayarsız ev bırakmayacağız' dedi.

Türk Telekom'un 'her eve bilgisayar kampanyası' büyük ilgi görüyor. Tük Telekom'un internet hizmetleri sunan kuruluşu TTNet'in, Microsoft ve Intel işbirliğiyle gerçekleştirdiği 'Her Eve Internet, Her Eve Bilgisayar' kampanyası, çerçevesinde, bu yılın sonuna kadar 200 bin bilgisayarın Türkiye genelinde vatandaşa ulaşması hedefleliyor.

HEDEF 200 BİN BİLGİSAYAR

Konuya ilişkin olarak bilgi veren Türk Telekom Kurumsal İletişim Başkanı Ahter Kutadgu, Türkiye'de bilgisayar sahipliğini ve internet kullanımını yaygınlaştırmak amacıyla, her gruba yönelik hazırladıkları projenin büyük ilgi gördüğünü söyledi. 1 Ekim-31 Aralık tarihleri arasında her gelir grubuna yönelik internet ve bilgisayar projesi kapsamında yıl sonuna kadar 200 bin kullanıcıya bilgisayar ulaştırmayı hedeflediklerine dikkat çekerek, şunları söyledi: 'Bilgisayar Türk insanı tarafından halen 'ulaşılması güç bir şey ' olarak görülüyor. Bu kampanyamız isteyen her insanın bilgisayar sahibi olacağını ortaya koymayı hedefliyor. Kampanyada sunulan ve piyasa değeri yaklaşık olarak 650 dolar olan PC 1 ürün paketinin fiyatı 371 dolar artı KDV, piyasa değeri yaklaşık olarak 750 dolar olan PC 2 ürün paketinin fiyatı ise 481 dolar artı KDV olarak belirlendi.'

ADSL 2 AY ÜCRETSİZ

Kutadgu, ayrıca kampanyada TTNet'in sunduğu ADSL hizmetinin de paketler içerisinde yer aldığına dikkat çekerek, TT Net'ten 24 aylık hizmet almayı tercih eden kullanıcılar 256 Kbps'den 2 Mbps'ye kadar her hızdaki tercihlerine göre kotalı veya kotasız ADSL paketinden yararlanabileceklerini söyledi. Kutadgu, kampanyada, ilk 2 ay için müşterilerden herhangi bir ADSL ücreti talep edilmeyeceğini hatırlatırken, tüm bilgisayarlarda çocukların güvenle bilgisayar ve internet kullanımı için ebeveyn kontrol programı, antivirüs programı ve Microsoft Office öğrenci ve öğretmen sürümü bulunduğuna dikkat çekti.

'Özel tüketici kredisi sağlanıyor'

Türk Telekom Kurumsal İletişim Başkanı Ahter Kutadgu, İş Bankası, Ziraat Bankası, Vakıfbank ve Garanti Bankası ile özel tüketici kredi anlaşması yaptıklarını hatırlatarak, 'Bilgisayar almak isteyen vatandaşlar hiç bürokrasi ile uğraşmadan bankadaki işlemlerini hallederek, bilgisayarlarına kavuşacaklar' diye konuştu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber