Komiser yardımcılığı sınav soruları açıklanmadan, itirazlar sona eriyor

Anadolu Üniversitesi, tek oturumlu komiser yardımcılığı sınavında, soru ve cevapları açıklamadan itirazları sona erdiriyor

Kaynak : Memurlar.Net - Özel
Haber Giriş : 30 Kasım 2015 15:30, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Komiser yardımcılığı sınav soruları açıklanmadan, itirazlar sona eriyor

Emniyet Genel Müdürlüğü, 21 Eylül'de yayımladığı duyuruda, emniyet mensupları arasından 1000 komiser yardımcısı alınacağını açıkladı. Duyuru metni için tıklayınız.

SINAV 29 KASIM'DA YAPILDI

Sınav, Anadolu Üniversitesi tarafından 29 Kasım'da tek oturumda yapıldı.

MEMURLAR.NET ÜYELERİ SORU VE CEVAPLARI DEĞERLENDİRDİ

Sınav sonrasında memurlar.net üyeleri, zihinlerinde kalan soru ve cevapları memurlar.net forum bölümünde paylaştı. Paylaşımları görmek için tıklayın.

SORULAR YAYINLANMADI AMA İTİRAZLAR BİTİYOR

Polis Akademisi Başkanlığının açıkladığı takvime göre, sorulara itirazlar 30 Kasım yani bugün itibariyle sona eriyor.

Yani, Anadolu Üniversitesi soru ve cevapları paylaşmadan, sınava yapılabilecek itirazlar sona ermektedir. Anadolu Üniversitesinin açıklaması şu şekildedir: "29 Kasım 2015 tarihinde yapılan POLİS AMİRLERİ EĞİTİMİ MERKEZİ EMNİYET MENSUBU ÖĞRENCİ ADAYI YAZILI SINAVI sınav itirazları açılmıştır. İtirazlar, sınav sayfanızdaki Sınav İtiraz linkinden 30/11/2015 saat 23:59'a kadar yapılabilecektir."

SORULAR, ADAYLARIN ERİŞİMİNE AÇILDIKTAN SONRA İTİRAZLAR SONA ERMELİDİR

Anadolu Üniversitesi, itiraz sürecini 1 gün ile kısıtlamak yerine, soruları erişime açtıktan sonra itiraz sürecini sona erdirmelidir. Yayımlanan takvime göre, sonuçlar 8 Aralık'ta açıklanacağı için, Anadolu Üniversitesinin hala durumu düzeltmesi için imkanı bulunmaktadır.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber