Burs ve kredi başvuru belgeleri 27 Ekim'e kadar teslim edilecek

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 09 Ekim 2006 15:46, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

YURTKUR'a, burs veya kredi almak için başvuran öğrenciler, kendilerinden istenen belgeleri 27 Ekim'e kadar teslim edecekler.

YURTKUR'dan yapılan yazılı açıklamaya göre, 2006-2007 eğitim-öğretim yılında burs, öğrenim ve katkı kredisi almak için başvuran öğrencilerin listelerinin üniversitelerde ilan edildiği bildirildi.

Öğrencilerin beyanlarına ait durumlarını belgelendirmeleri için belge format örneklerinin üniversitelere ve yurt müdürlüklerine gönderildiği belirtilen açıklamada, bu formatların kurumun (www.kyk.gov.tr) internet adresinden de alınabileceğin kaydedildi.

Açıklamada, burs, öğrenim ve katkı kredisine müracaat eden öğrencilerin T.C kimlik numaraları ile beyanlarına göre kendilerinden istenen belgelerin listelerde yer aldığı ifade edilerek, bu belgelerin 27 Ekim'e kadar bulundukları yerlerdeki YURTKUR bölge veya yurt müdürlüklerine iletilmesi istendi. Bulunduğu yerde YURTKUR bölge veya yurt müdürlüğü olmayan öğrenciler, belgelerini kurumun ?Cemal Gürsel Cad. No: 61 Cebeci/Ankara? adresindeki Kredi Dairesi Başkanlığına gönderebilecekler.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber