Öğrenciler sınıfta çektikleri görüntüleri internet üzerinde yayınlıyor

Kaynak : Milliyet
Haber Giriş : 09 Ekim 2006 16:31, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Bir internet sitesinde yayınlanan öğrencilerin sınıf içinde gizlice cep telefonlarıyla çektikleri görüntüler, öğretmen- öğrenci, öğrenci-öğrenci ilişkilerini çarpıcı biçimde gözler önüne serdi.

Cep telefonlarıyla gizlice çekilen, sınıflardaki öğretmenlerinin öğrencileri dövdükleri, küfür ettikleri ya da öğrencilerin kendi aralarındaki akıl almaz şakalar ve kavgalar, intihar şovları ?www.youtube.com' adresinde yayınlanıyor.

Bu görüntülerden birinde hangi ilde olduğu açıklanmayan, ancak Maltepe Lisesi olarak belirtilen bir okulda, iddiaya göre din dersinde çekildi. Öğretmen yerinden kalkmasını istediği öğrencisini bağırarak tokatlıyor. Başka bir görüntüde ise sınıfta bir kız arkadaşlarını, ağzını kapatarak taciz eden öğrenciler yer alıyor.

Diğer bir görüntüde ise sınıfı Kurtlar Vadisi stüdyosu haline getiren erkek öğrencilerden ?Polat Alemdar' karakteri gibi davranan bir öğrenci, arkadaşının boğazını keser gibi yapıyor. Bir öğrenci, ağzını kapattığı kız öğrencinin zorla dudağından öpmeye çalışıyor. Başka bir lisede ise ders anlatan öğretmenin masası 4 öğrenci tarafından alınarak kapıya götürülüyor. Öğretmenin şaşkınlığı görüntülere açıkça yansıyor. Zonguldak'ta bir okulda çekildiği belirtilen bir görüntüde ise intihar şov yer alıyor. Bir öğrenci, arkadaşıyla bahse girip pencereden atlıyor.


Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber