Doktor döven özürlü göz altına alındı

Kaynak : Milliyet
Haber Giriş : 11 Ekim 2006 16:20, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Sivas Devlet Hastanesi, Kulak- Burun- Boğaz Polikliniği'nde muayene olmak isteyen engelli Cengiz Karadağ, sırasını beklemediği için kendisini uyaran doktor Davut Vecri Ersöz'ü koltuk değneğiyle dövdüğü iddasıyla gözaltına alındı.

Sivas Devlet Hastanesi KBB Polikiliniği'ne bu sabah muayene olmak için gelen, tek ayağı sakat olduğu için koltuk değneği yardımıyla yürüyen Cengiz Karadağ, muayene sırası almak için vezneye gitti. 108 numaralı sırayı alan Karadağ, bekleyenlerin sayısının fazla olduğunu görünce, beklemek istemeyerek muayene odasına girdi. Hastanenin başhekim yardımcısı ve KBB uzmanı Dr. Davut Vecri Ersöz, sırasını beklemesini isteyerek Karadağ'ı uyardı. Dr. Ersöz ile Karadağ arasında bir süre tartışma yaşandı. Görevlilerin de yardımıyla Cengiz Karadağ, muayenehaneden çıkarılmak istendi. Bu sırada sinirlenen Karadağ'ın koltuk değneğiyle doktorun kafasına bir kaç kez vurarak yaralanmasına neden olduğu iddia edildi.

Özel güvenlikçilerin müdahelesi sonrasında kavga son buldu. Acil Servis'te pansuman yapılan Dr. Ersöz, ?Günlük muayenelerimizi yaptığımız sırada, söz konusu kişi kendisinden önce sırada bekleyen çok hasta olduğu halde içeri girdi. Çıkması için uyarınca tartışma çıktı. Biz dışarı çıkarırkan koltuk değneğiyle bana vurmaya başladı. Neye uğradığımı şaşırdım? dedi.

Doktorun şikayeti üzerine Cengiz Karadağ, polis tarafından gözaltına alındı. Karadağ, karakoldaki sorgusunun ardından Cumhuriyet Başsavcılığı'na sevk edilecek.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber