Sınıfta kalınca evi terketti

Kaynak : Hürriyet
Haber Giriş : 12 Ekim 2006 20:26, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Manisa'nın Akhisar İlçesi'ne bağlı Karaköy'de Çobanoğlu Ailesi'nin 16 yaşındaki oğlu Sezai, ikinci kez sınıfta kaldığını öğrenince kayıplara karıştı.

Babasının anlattığına göre Akhisar Endüstri Meslek Lisesi Torna Tesviye Bölümü birinci sınıf öğrencisi Sezai Çobanoğlu, kardeşi Ufuk ile birlikte 13 Eylül günü Akhisar'a geldi, ikinci kez sınıfta kaldığını öğrendi. Sezai Çobanoğlu köyüne döndü, yanına eşyalarını ve bir miktar para alarak ayrıldı. Sezai Çobanoğlu üç gün sonra evini aradı, Antalya'da iş bulduğunu söyleyip ?Beni merak etmeyin? dedikten sonra telefonu kapattı.

Üç çocuk babası çiftçi 43 yaşındaki Mustafa Çobanoğlu, ?Ben okuyamadım. Eşimle birlikte Sezai ve kardeşleri Ufuk ve Ahmet'in okumalarını çok istiyoruz. Sezai ilköğretimi bitirdikten sonra Akhisar Endüstri Meslek Lisesi'ne girdi. İlk yıl sınıfta kalmasına rağmen ikinci yıl tekrar okula yolladık. Yeniden sınıfta kaldığını öğrenince kardeşine ?Annem ve babamın yüzüne nasıl bakacağım. Ben köye gidiyorum. Eşyaları alıp Antalya'da çalışmaya gideceğim' demiş.

Köye gelip elbiselerini ve bir miktar para almış. Üç gün sonra aradı, bir daha sesini duymadık. Jandarmaya, polise başvurduk. Antalya'ya gidip aradım, bulamadım. Oğlumuzun yeniden sesini duymak, görmek istiyoruz? diye gözyaşı döktü.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber