Müdür yardımcısını döven öğrenci tutuklandı

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 13 Ekim 2006 11:03, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Kocaeli'de iki gün önce öğretmeni döven öğrenci tutuklandı. 19 yaşındaki son sınıf öğrencisinin okulda devamlı sorun çıkarttığı belirtildi.

İzmit Sabancı Anadolu Teknik Lisesi 12. sınıf öğrencisi Burak Ö. (19), önceki gün aynı okulun 9. sınıf öğrencisi kız arkadaşı S.Ö.'nün (17) devamsızlığını ailesine haber veren müdür yardımcısı Murat Ersoy'u (45) dövmüştü. 10 gün iş göremez raporu alan Ersoy'un şikayeti üzerine jandarma tarafından yakalanan Burak Öncel, çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Olay; Ersoy'un 9'uncu sınıfta öğrenim gören kız öğrencilerden S.Ö'nün devamsızlık yaptığını, kız öğrencinin ailesini arayarak uyarması ile başladı. Bir süre sonra S.Ö'nün erkek arkadaşı olan lise son sınıf öğrencisi Burak Ö., Ersoy'un odasına girerek ''S.Ö'nün annesini nasıl ararsın'' diyerek, kendisini darp etti. Öğrenci ve öğretmenlerin araya girmesi ile öğrencinin elinden kurtulan Ersoy, okula dilekçe vererek öğrenciyi disipline sevk etti. Daha sonra hastaneye giden müdür yardımcısı, 10 gün rapor aldı. Hastanede aldığı raporla birlikte Ersoy Cumhuriyet Savcılığı'na suç duyurusunda bulundu. Ersoy, başından ve bacaklarından yara almıştı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber