Ankara Kalkınma Ajansından 21 milyon liralık hibe desteği

Ajans, 2015 yılı 2. teklif çağrısı kapsamında 3 ayrı mali destek programıyla potansiyel yararlanıcılara toplam 21 milyon lira hibe desteği verecek

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 31 Aralık 2015 12:24, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Ankara Kalkınma Ajansından 21 milyon liralık hibe desteği

Ankara Kalkınma Ajansı, 2015 yılı 2. teklif çağrısı kapsamında 3 ayrı mali destek programıyla potansiyel yararlanıcılara toplam 21 milyon lira hibe desteği sağlayacak.

Ajanstan yapılan açıklamaya göre, İleri Teknolojilerde Yüksek Katma Değer Mali Destek Programı kapsamında toplam 9 milyon lira hibe desteği verilecek. Projelere sağlanacak asgari destek tutarı 150 bin lira, azami destek tutarı 500 bin lira olacak.

Sosyal Sorunların Çözümünde Yenilikçi Yöntemler Mali Destek Programı için ise 4 milyon liralık destek bütçesi ayrıldı. Söz konusu program kapsamındaki en düşük destek tutarı 75 bin lira, en yüksek destek tutarı da 150 bin lira olarak belirlendi.

Sürdürülebilir Kalkınma Mali Destek Programı kapsamında ise toplam 8 milyon lira hibe desteği sağlanacak. Bu programa başvuracaklara projelerine asgari 75 bin lira, azami 500 bin lira destek verilecek.

İleri Teknolojilerde Yüksek Katma Değer Mali Destek Programına internet üzerinden 11 Mart, proje dosyasını teslim etmek suretiyle de 18 Mart 2016 tarihine kadar başvuru yapılabilecek. Diğer mali destek programlarına ise internet üzerinden 18 Mart, proje dosyasını teslim etmek suretiyle de 25 Mart 2016 tarihine kadar başvurulabilecek.

Programlar hakkında detaylı bilgi, başvuru rehberi ve eklerinin tamamı www.ankaraka.org.tr ve www.kalkinma.gov.tr internet sitelerinden temin edilebilecek. Programlar hakkındaki sorular, tekliflerin internet üzerinden yapılacak son başvuru tarihlerinden 20 gün öncesine kadar elektronik posta ile [email protected] adresine gönderilebilecek.

Erdal Çelikel

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber