YÖK Başkanı Saraç, DÜ Rektörü'nden bilgi aldı

YÖK Başkanı Saraç: -"Dicle Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi ile ilgili sosyal medya ve bazı basın yayın organlarına yansıyan haberlere ilişkin Rektör Prof. Dr. Ayşegül Jale Saraç ile telefonda görüştüm"

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 05 Ocak 2016 21:02, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
YÖK Başkanı Saraç, DÜ Rektörü'nden bilgi aldı

YÖK Başkanı Prof. Dr. Yekta Saraç, Dicle Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ayşegül Jale Saraç ile üniversitenin tıp fakültesi hastanesi ile ilgili sosyal medya ve bazı basın yayın organlarına yansıyan haberlere ilişkin görüştüğünü bildirdi.

Saraç, sosyal medya hesaplarından yaptığı açıklamada, Dicle Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi ile ilgili sosyal medya ve bazı basın yayın organlarına yansıyan haberlere ilişkin Rektör Prof. Dr. Ayşegül Jale Saraç ile telefonda görüştüğünü bildirdi.

Yekta Saraç, "Kendisi bölgede son dönemlerde yaşanan terör olaylarında yaralanan polis ve askerlerimizle fakülte hastanelerinde ilgilenilmeyip terör zanlılarıyla ilgilenildiği iddialarına ilişkin beni bilgilendirdi. Basında yer alan iddiaların doğru olmadığını, tıp fakültesi hastanesindeki bütün sağlık personelinin yaralanan güvenlik güçlerine gerekli tüm tıbbi müdahalelerde bulunduğunu, üniversitelerinin bu konuda Diyarbakır Valiliği ile tam bir işbirliği içerisinde olduklarını belirtti" açıklamasını yaptı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber