4 ilde hasta ve hamile personele 1 gün kar tatili

Samsun, Rize, Trabzon ve Kocaeli'de devam eden kar yağışı sonrasında Valilik tarafından 25 Ocak 2015 pazartesi günü, engelli ve hamile personele izin verildiği açıklandı.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 24 Ocak 2016 22:11, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
4 ilde hasta ve hamile personele 1 gün kar tatili

SAMSUN (AA) - Samsun'da kar nedeniyle engelli ve hamilelerin yarın idari izinli sayılacağı bildirildi.

Vali İbrahim Şahin, yaptığı yazılı açıklamada, il genelinde yoğun kar nedeniyle olumsuz hava koşullarının oluştuğuna işaret etti.Şahin, kamu kurum ve kuruluşlarında çalışan engelli ve hamile personelin 25 Ocak Pazartesi günü 1 gün idari izinli sayılacağını duyurdu.

RİZE (AA) - Doğu Karadeniz'i etkisi altına alan kar nedeniyle Rize'deki kamu kurum ve kuruluşlarında çalışan engelli ile hamile personele yarın izin verildi.

Rize Valiliğinden yapılan yazılı açıklamada, olumsuz hava koşullarının devam ettiği ve yarın da kent genelinde aralıklarla karın etkisini sürdüreceği belirtilerek, "İl genelinde kamu kurum ve kuruluşlarında çalışan, engelli ve hamile personel idari izinli sayılacaktır" ifadesi kullanıldı.

Açıklamada, vatandaşların dikkatli olması ve zorunlu olmadıkça trafiğe çıkmamaları da istendi.

Kocaeli Valiliği, kentte devam eden yoğun kar yağısı nedeniyle kamuda çalışan engelli ve hamile personelin sıkıntı yaşamaması için 25 Ocak Pazartesi günü izinli olacaklarını duyurdu.

KOCAELİ (AA) - Kocaeli Üniversitesi'nde (KOÜ), olumsuz hava şartları nedeniyle eğitime yarın ara verildi.

KOÜ Rektörü Prof. Dr. Sadettin Hülagü, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, yoğun kar yağışından dolayı yarın eğitim öğretime ara verildiğini, yarın yapılacak BÜT sınavlarının ertelendiğini belirtti.

KOÜ Tıp Fakültesi Hastanesi hizmetlerinin ise normal işleyişinde sürdürüleceği, hamile ve engelli personelin yarın idari izinli sayılacağı bildirildi.

TRABZON (AA) - Doğu Karadeniz'i etkisi altına alan kar yağışı yüzünden Trabzon'daki kamu kurum ve kuruluşlarında çalışan engelliler, kronik hastalığı olanlar ile hamilelere yarın izin verildi.Trabzon Valiliğinden yapılan yazılı açıklamada, Doğu Karadeniz'de dünden itibaren başlayıp gece saatlerinde etkisini artıran kar yağışı sonucu kar kalınlığının kent merkezinde yarım metre, yüksek kesimlerde ise 1 metreyi ulaştığı, yağışın hayatı olumsuz etkilediği anımsatıldı.Bu sebeple, Trabzon'daki kamu kurum ve kuruluşlarında çalışan engelliler, kronik hastalığı bulunanlar ile hamilelerin yarın idari izinli sayılacağı kaydedildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber