ÇÜ'den 'Anne-Baba Okulu' hizmeti...

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 27 Ekim 2006 20:34, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

ÇÜ'DE "YAŞAM BOYU ÖĞRENME PROGRAMI"

Avrupa Topluluğu, Avrupa Üniversiteler Birliği'ne (EUA) uyum çalışmaları kapsamında, Çukurova Üniversitesi'nin (ÇÜ) "Yaşam Boyu Öğrenme Programı" çerçevesinde "HACCP/ISO 22000 Gıda Güvenliği Yönetim Standardı II" ve "Anne-Baba Okulu? kurslarının 4 Kasım 2006 tarihinde başlayacağı bildirildi.

ÇÜ'den yapılan açıklamaya göre, HACCP ve ISO 22000:2005 Gıda Güvenliği Yönetim Sistemleri standartlarının dayandığı ilkeler ve şartlar hakkında bilgi vermek, standardın maddeleri ile şirket faaliyetlerini ilişkilendirebilmek, gıda güvenliği politikası, gıda güvenliği hedefleri, şirket hedefleri ve şirket yıllık hedefi arasındaki ilişkiyi kurabilmek amacıyla 4 Kasım Cumartesi günü "HACCP/ISO 22000 Gıda Güvenliği Yönetim Standardı II" kursuna başlanacak.

Ayrıca aynı tarihte, anne ve babaların çocuklarını büyütürken ihtiyaç duyabilecekleri bilgileri vermek, çocuklarının, kişiliği, gelişim dönemleri, ihtiyaçları ve ilgilerine dair anne ve babaların, okul öncesi alanında çalışan meslek elemanları ve yöneticilerin bilinç ve bilgi düzeylerini yükseltmek amacıyla "Anne-Baba Okulu? kursu başlayacak.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber