Küçükçekmece'de kahvehane tarandı: 2 ölü 4 yaralı
Küçükçekmece'de yüzleri maskeli 2 saldırganın bir kahvehaneyi kurşun yağmuruna tutması sonucu 2 kişi hayatını kaybederken 4 kişi de yaralandı

Müslim SARIYAR / İSTANBUL
Küçükçekmece Kanarya Mahallesi'nde yüzleri maskeli 2 saldırgan bir kahvehaneyi kurşun yağmuruna tuttu. Saldırıda kahvehanede bulunan 2 kişi hayatını kaybederken 5 kişi de yaralandı.
Küçükçekmece Kanarya Mahallesi Tavus Kuşu Caddesi 26 numarada bulunan Ufuk Kıraatahesi saat 22.30 sıralarında yüzleri maskeli 2 saldırgan tarafından yaylım ateşine tutuldu. Uzun namlulu silahların kullanıldığı saldırıda kahvehanede bulunan Recep Durgut (51) ve Serdar Cebeci (36) hayatını kaybederken Hulusi Şahin (34), Recep Aktan (57), Enver Şimşek (59), Durali Şakar (57) ve Mehmet Uslu yaralandı. Yaralılar çevrede bulunan vatandaşlar tarafından hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındı.
Saldırının ardından olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edilirken, telsizlerden provokasyana dikkat edilmesi uyarısı yapıldı. Polis birisinin siyah, diğerinin beyaz maske kullandığı öğrenilen saldırganları yakalamak için geniş çaplı operasyon başlattı. Olayın ardından İstanbul Emniyet Müdürü Mustafa Çalışkan da olay yerine gelerek saldırı hakkında bilgi aldı