Topçu'dan yerli ve milli Anayasa için çağrı

Yerli ve milli bir anayasaya ihtiyaç olduğuna vurgu yapan Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Yalçın Topçu, sivil toplum kuruluşlarına da çağrı yaptı

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 12 Şubat 2016 17:09, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Topçu'dan yerli ve milli Anayasa için çağrı

Kocaeli Ardahanlılar Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Seyfidar Çoban ve yönetim kurulu üyeleri, Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Yalçın Topçu'ya bir ziyarette bulundu.

Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde gerçekleştirilen ziyarette Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Topçu, sivil toplum kuruluşlarının önemi ve son zamanlarda gündemde yer bulan 'Başkanlık Sistemi'yle anayasa konularında önemli açıklamalarda bulundu.

Yerli ve milli bir anayasaya ihtiyaç olduğuna vurgu yapan Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Yalçın Topçu, sivil toplum kuruluşlarının birlik ve beraberliğimizde önem arz ettiğini vurgulayarak; "STK'larımız; birliğimizin tesisinde, yardımlaşmanın yaygınlaşmasında, ülkemizin problemlerinin çözümünde çok önemli görevler ifa etmektedirler." dedi.

"Yerli ve Milli Bir Anayasaya İhtiyaç Var"

Son zamanlarda gündemde yer bulan Başkanlık Sistemi ve anayasa çalışmaları üzerine görüşlerini de belirten Topçu, "Kocaeli Ardahanlılar Derneği, bölücü terör örgütü ile mücadelede, yerli ve milli bir anayasaya şiddetle ihtiyacımız olduğu hususunda, üniter yapımızı koruyarak; yasama, yürütme, yargı erklerinin güçlenmesini sağlayacak Başkanlık Sistemi'ne geçme gerekliliğinde üzerlerine düşen çalışmayı yapıyorlar. Bunun içinde ayrıca milletim adına teşekkür ediyorum." dedi

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber