Kütüphanede ders çalışanlara ücretsiz çorba ikramı

Ordu Valiliği Altınordu Belediyesi ile hazırladığı proje kapsamında, kentte bulunan Gazi İl Halk Kütüphanesi'nde ders çalışan öğrenciler ve sınavlara hazırlanan vatandaşlara akşamları ücretsiz sıcak çorba vermeye başladı.

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 23 Şubat 2016 21:50, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Kütüphanede ders çalışanlara ücretsiz çorba ikramı

Ordu Valiliği Gazi İl Halk Kütüphanesi mesai saati değişikliğinin ardından hafta içi saat 22.00, haftasonu ise 20.00'ye kadar açık kalıyor. Ordu Valisi İrfan Balkanlıoğlu, kütüphanede öğrencilerin yanı sıra Yükseköğretime Geçiş, Kamu Personeli Seçme, Linas Yerleştirme ve Tıpta Uzmanlık sınavlarına kütüphanede ders çalışarak hazırlanan vatandaşlara, Altınordu Belediyesi ile hazırladıkları proje kapsamında akşamları ücretsiz çorba ikramına başladıklarını söyledi.

Ücretsiz çorba ikramıyla kütüphanede ders çalışanların akşam yemeği ihtiyacını giderdiklerini kaydeden Vali Balkanlıoğlu şunları söyledi: "Doğal olarak saatlerin de uzatılması ile birlikte buraya kitap okumaya, ders çalışmaya gelen insanlar acıkabiliyor. Yemek yemeleri lazım ama o da çok büyük vakit kaybı anlamına geliyor. Temmuz ayının sonuna kadar her gece burada ekmeği ile birlikte son derece besleyici ve lezzetli sıcak çorba ikram edilecek. Ders çalışacak ve kitap okuyacak insanlara katkısından dolayı Ordu Kültür ve Turizm Müdürümüze ve bu işi geç saatlere kadar gönüllü olarak yapan kütüphane görevlilerimize çok teşekkür ediyorum" dedi.

Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş ise Ordu Valiliği ile ortaklaşa yürütülen bu uygulamanın 31 Temmuz tarihine kadar akşam saatlerini kapsayacak şekilde devam edeceğini söyledi.

Vali İrfan Balkanlıoğlu ve Başkan Engin Tekintaş uygulamanın ilk gününde kütüphanede tezgaha geçerek öğrencilere ve vatandaşlara çorba ikramında bulundu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber