TTK memuru, boğazı kesilerek öldürüldü

Zonguldak'ta TTK memuru Necla, evinde boğazı kesilmiş halde ölü bulundu.

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 24 Şubat 2016 17:26, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
TTK memuru, boğazı kesilerek öldürüldü

Alınan bilgiye göre, Meşrutiyet Mahallesi Bağlık Caddesi'nde yaşayan 22 yaşındaki Necla Sağlam'dan haber alamayan arkadaşları durumu polis ekiplerine bildirdi.

Çilingir vasıtasıyla eve giren güvenlik güçleri ve sağlık ekipleri, giriş kapasının arkasında yerde hareketsiz buldukları Sağlam'ın boğazı kesilerek öldürüldüğünü belirledi.

Sağlam'ın cesedi, cumhuriyet savcısının incelemesinin ardından otopsi için Zonguldak Atatürk Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Olay yerine gelen Sağlam'ın arkadaşlarının ağladığı görüldü.

Yetiştirme yurdunda büyüdüğü öğrenilen Necla Sağlam'ın, Süleyman Demirel Üniversitesi Büro Yönetimi ve Yönetici Asistanlığı bölümünden geçen yıl mezun olmasının ardından ilgili kanun gereği korunma ve bakım altında yetişen çocuklara tanınan hakla yaklaşık 7 ay önce Türkiye Taşkömürü Kurumunda işe başladığı öğrenildi.

Sağlam'ın mesai arkadaşı Cavit Ateş, gazetecilere yaptığı açıklamada, olayın nasıl olduğunu bilmediklerini, durumu haber alınca eve geldiklerini söyledi.

Arkadaşlarının bir probleminin olmadığını anlatan Ateş, "Sağlam, devlet yurdunda yetişmişti. Hiç beklemediğimiz bir olay. Bir an önce olayın failinin bulunmasını istiyoruz" dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber