Diyarbakır'da şehit sayısı 3'ye yükseldi

Diyarbakır'ın Sur ilçesinde bugün sabah saatlerinde teröristlerin yaptığı saldırıda yaralanan bir uzman çavuş kaldırıldığı Asker Hastanesi'nde şehit oldu. İlçede, şehit sayısı 3'e yükseldi.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 24 Şubat 2016 22:40, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Diyarbakır'da şehit sayısı 3'ye yükseldi

Genelkurmay Başkanlığı, Diyarbakır'ın Sur ilçesinde bölücü terör örgütüne yönelik operasyonlar sırasında bir askerin şehit olduğunu duyurdu.

Genelkurmay Başkanlığının internet sitesinde yayımlanan duyuruda şöyle denildi:

"24 Şubat 2016 Çarşamba günü Diyarbakır ili Sur ilçesinde devam eden operasyonlar esnasında, bölücü terör örgütü mensubu teröristlerce yapılan silahlı saldırı sonucu bir kahraman silah arkadaşımız ağır şekilde yaralanmış, derhal hastaneye sevk edilmiş, ancak yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak saat 12.35'te şehit olmuştur.

Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu saldırıda hayatını kaybeden aziz şehidimize Allah'tan rahmet, şehidimizin değerli ailesine, yakınlarına, Türk Silahlı Kuvvetleri mensupları ile Yüce Türk milletine başsağlığı ve sabır temenni ediyoruz."


Terör örgütü PKK'ya yönelik gerçekleştirilen operasyonlar nedeniyle ilan edilen sokağa çıkma yasağının sürdüğü Sur ilçesinde bugün sabah saatlerinde teröristlerce düzenlenen saldırıda 1 uzman çavuş şehit olmuştu. İlçeden bir acı haber daha geldi. Bugün sabah saatlerinde teröristlerle girdiği çatışmada yaralanan ve Diyarbakır Asker Hastanesi'ne kaldırılarak, tedavi altına alınan 1 uzman çavuş daha şehit oldu. Şehit uzman çavuş Osman Kaplan'ın Elazığ İl Jandarma Komanda Taburu'nda görevli olduğu ve geçici olarak Sur ilçesine geldiği öğrenildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber