Yolsuzluk iddiası intihar getirdi

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 07 Kasım 2006 10:39, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Mersin Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı MESKİ'de çalışan kadın memur, hakkında çıkan yolsuzuluk iddiaları ve soruşturma sonrasında intihar etti.

Mersin Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı Mersin Su ve Kanalizasyon İdaresi (MESKİ) Genel Müdürlüğü Abone Servisi'nde Tahakkuk memuru olarak çalışan 36 yaşındaki İmral Dedeoğlu, boynunu bıçakla kestikten sonra oturduğu 4 katlı evin çatısından atlayarak intihar etti. Dedeoğlu'nun, bir süre önce kurumdaki yolsuzluk iddiaları üzerine 3 müdürle birlikte açığa alınan personeller arasında bulunduğu öğrenildi.

Alınan bilgiye göre olay, İhsaniye Mahallesi 4909 Sokak üzerinde bulunan Gezgin Apartmanı'nda meydana geldi. İddiaya göre, MESKİ Abone Servisi'nde Tahakkuk memuru olarak görev yaparken, bir süre önce kurumdaki yolsuzluk iddiaları üzerine başlatılan soruşturma çerçevesinde açığa alınan İmral Dedeoğlu, girdiği bunalım sonucu önce bıçakla boynunu kesti ardından oturduğu apartmanın çatısından atlayarak intihar etti.

Vatandaşlar tarafından çağrılan ambulansla Mersin Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Dedeoğlu'nun yolda hayatını kaybettiği anlaşıldı. 2 çocuk annesi genç kadının açığa alınmasını hazmedemediği için bir süredir bunalımda olduğu, bu konuyu sık sık eşi Orhan Dedeoğlu ile de paylaştığı öğrenildi. Olayın ardından Mersin Devlet Hastanesi'ne akın eden Dedeoğlu'nun yakınları ve mesai arkadaşları göz yaşına boğuldu. Polis olayla ilgili soruşturma başlatırken, Dedeoğlu'nun cenazesi otopsi için Mersin Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne götürüldü.

MESKİ'deki yolsuzluk iddiaları üzerine Büyükşehir Belediyesi Teftiş Kurulu tarafından soruşturma başlatılmış, soruşturma çerçevesinde 3 müdür ile bazı personeller açığa alınmıştı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber