Çankaya Belediyesi ile Büyükşehir Belediyesi yine karşı karşıya...

Kaynak : Milliyet
Haber Giriş : 08 Kasım 2006 11:07, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Ankara'da Büyükşehir Belediyesi ile CHP'li Çankaya Belediyesi arasındaki anlaşmazlıklara bir yenisi daha eklendi. Çankaya Belediye Başkanı, sorumluluk alanlarının belli olmasını sağlamak için ilçedeki kaldırımları yeşile boyadı.br> Çankaya Belediye Başkanı Muzaffer Eryılmaz, kaldırımları yeşile boyayarak sokaklara götürdükleri hizmetlerin daha görünür olmasını sağlamaya çalıştıklarını belirtti.

Eryılmaz, yaptığı yazılı açıklamada, çalışmanın, Çankaya Belediyesinin sorumluluk alanlarının vatandaşlar tarafından bilinmesini sağlamak amacıyla yapıldığını ifade etti.

Kaldırım taşlarını yeşile boyanmadan önce vatandaşların ilçedeki tüm sokak ve caddeleri Çankaya Belediyesinin sorumluluk alanındaymış gibi algıladığını belirten Eryılmaz, şunları kaydetti:

''Kaldırımları yeşile boyayarak sokaklara götürdüğümüz hizmetlerin daha görülür olmasını sağlamaya çalışıyoruz. Büyükşehir Belediyesi de bu karışık mevzuattan yararlanarak Çankaya Belediyesi ile Çankayalıları karşı karşıya getirebilmek için kendi sorumluluklarını yerine getirmiyor. Sokakları yeşile boyayarak bu oyunu büyük ölçüde bozduk.'' Belediyenin asfalt çalışmalarına da değinen Eryılmaz, 1 yıl içinde 104 bin ton asfalt döküldüğünü ifade etti.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber