Makam aracını hasta naklinde kullanıyor

Kaynak : Zaman
Haber Giriş : 09 Kasım 2006 12:42, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Malatya'nın Battalgazi ilçesine bağlı Hasırcılar Belde Belediye Başkanı Mehmet Tav, kendisine tahsis edilen makam aracını hasta nakil aracı olarak kullanıyor.

Mehmet Tav, belediye başkanı seçildikten sonra tasarrufa gittiğini, makam aracını kullanmayarak vatandaşların sağlık hizmetlerinde kullanılmasına karar verdiğini söyledi.

Makam aracının her gün beldeden kent merkezine ücretsiz hasta taşıdığını belirten Tav, belde halkının bu hizmetten oldukça memnun kaldığını bildirdi.

Kendisine tahsis edilen makam aracını hasta nakil aracı, makam şoförünü de nakil aracı şoförü olarak çalıştırdığını ifade eden Tav, makam aracı olarak eski otomobilini kullandığını, böylece makam şoförüne de ihtiyaç duymadığını kaydetti.

Tav şöyle konuştu:

''Belediye başkanlığına seçildiğimde belediyede telefonların borçlardan dolayı kapalı, araçların bağlı olduğunu gördüm. Şu anda bile halen borçları bulunan belediyemizin kalan borçlarından da kurtulması için çalışırken, bir yandan da beldeye yatırımlar yapıyoruz. Beldenin belediye başkanı olarak makam aracına binmek yerine onu beldenin ihtiyaç duyduğu bir alanda kullanmanın daha da doğru olacağı kanaatine vardım. Vatandaşlar, makam aracını hasta nakil aracı olarak kullanılmasından çok memnun.''

VATANDAŞ DAHA GENİŞ BİR AMBULANS İSTİYOR

Belediye başkanının makam aracıyla hastaneye giden vatandaşlar, yapılan hizmetten memnun olduklarını, ancak daha büyük bir aracın tahsis edilmesini istiyorlar.

Özellikle acil hastaların bindirilip indirilmelerinde sıkıntı yaşandığını belirten vatandaşlar, hizmetinden dolayı belediye başkanına teşekkür ettikler.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber