O bir aktör, o bir kareteci, o bir belediye başkanı, o bir...

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 09 Kasım 2006 16:51, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

HİSARCIK BELEDİYE BAŞKANI "HACI" DİZİSİNDEKİ EMNİYET MÜDÜRÜ ROLÜNÜN ARDINDAN ŞİMDİ DE KARETE, TAEKWONDO VE KİREMİT KIRMA GÖSTERİSİ YAPTI

Hisarcık Belediye Başkanı Ali Veral, Show TV televizyonunda yayınlanan "Hacı" dizisindeki Emniyet Müdürü rolünün ardından şimdi de Kanal 7 televizyonunda yayınlanan "Şoray Uzun Yolda" programının Hisarcık'ta yapılan çekimlerinde kamera karşısında nun chacku (Çin Sopası) ve kiremit kırma gösterisinin yanında çeşitli karate, taekwondo gösterileri yaptı.

Program sunucusu ve yapımcısı Şoray Uzun ve ekibi, Kayseri'de ki çekimlerin bir kısmını oluşturan Hisarcık Kasabasında çekimler yaptı. Halkın yoğun ilgisiyle karşılaşan Şoray Uzun, Hisarcık Belediye Başkanı Ali Veral'ı da ziyaret etti. Ziyaret sırasında Kanal 7 'de canlı yayınlanan Şebnem Kısaparmak'ın programına telefon bağlantısı ile katılarak Şebnem Kısaparmak'a kimliğini belirtmeden Hisarcık Belediyesi'nden iş isteyen bir işsizmiş gibi sohbet etti. Daha sonra kimliğini açıklayan Şoray Uzun, Kayseri'de çekim yaptıklarını belirterek, Kayseri'ye özgü yemekleri ilgiyle çektiğini ve Şebnem Kısaparmak'a da bu yemeklerden ikram etme sözü verdi.

Kara Kuşak 2. Dan sahibi olan Hisarcık Belediye Başkanı Ali Veral, Show TV televizyonunda yayınlanan "Hacı" dizisindeki Emniyet Müdürü rolünün ardından şimdi de Kanal 7 televizyonunda yayınlanan "Şoray Uzun Yolda" programının Hisarcık'ta yapılan çekimlerinde kamera karşısında nun chacku (Çin Sopası) ve kiremit kırma gösterisinin yanında çeşitli karate, taekwondo gösterileri yaptı. Başkan Veral, "Şoray Uzun Yolda gibi ilgiyle izlenen programın çekimlerinin Hisarcık'ta yapılması bizler için çok önemlidir. Hisarcık'ın çeşitli şekillerde Türkiye'ye tanıtılması bizleri mutlu etmektedir. Göreve geldiğimizden bu yana bir çok kez Erciyes'i ve Hisarcık'ı gerek yerel basında gerekse ulusal basında tanıtımını yaptık. Bu sayede Hisarcık'ın ve Erciyes'in adı daha çok duyulmakta ve değeri daha çok artmaktadır" dedi.

Yaklaşık 8 saat süren çekimlerde Hisarcık'la ilgili bir çok kişinin katıldığı sohbet ortamlarında Hisarcık halılarının, gilaborunun ve bazı yöresel yemeklerin tanıtımları da yapıldı. İlginç ve cana yakın kişiliğiyle beğeni toplayan Şoray Uzun ise, "Hisarcık Kasabası'nda çekimlerimiz çok başarılı geçti. Yapılan iyi organizasyonla güzel görüntüler ve sohbetler ortaya çıktı. Program çekimlerimizde bizlere yardımcı olan başta Hisarcık Belediye Başkanı Sayın Ali Veral ve Hisarcık Belediyesi personellerine teşekkür ederim" diye belirtti.

Sevenleri ile bol bol hatıra fotoğrafları çektiren Şoray Uzun, ilerideki zamanlarda Hisarcık'a tekrar geleceğini de belirtti.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber