Savcı kocam beni hem dövüyor, hem aldatıyor

Kaynak : Sabah
Haber Giriş : 13 Kasım 2006 06:30, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Cumhuriyet savcısı Mehmet Uyanık'ın boşanmak istediği eşi Şahender Uyanık, 19 yıllık kocasının kendisini eve almamak için polisleri kullandığını, dayak attığını ve aldattığını öne sürdü.

İzmir Adalet Sarayı'nda bugünlerde herkes Cumhuriyet Savcısı Mehmet Uyanık ve ilköğretim okulu öğretmeni eşi Şahender Uyanık'ın karşılıklı olarak açtıkları boşanma davalarını konuşuyor. Savcı Uyanık, 19 yıldır evli olduğu üçüncü eşi ve 2 çocuğunun annesi Şahender Uyanık hakkında kendisiyle ve eviyle ilgilenmediği ve anlaşmazlık olduğu gerekçesiyle Karşıyaka Aile Mahkemesi'nde boşanma davası açtı. Savcı, mahkemeye verdiği dilekçesinde 16.5 yıldır adeta bir bekar gibi yaşadığını iddia etti. Şahender Uyanık'ın savcı eşine verdiği cevap ise sert oldu. Aynı mahkemede karşı boşanma davası açan Uyanık, eşinin görevi gereği sahip olduğu yetkileri boşanma aşamasında kendisine karşı kullandığını öne sürdü. Eşinden 70 bin YTL tazminat ve ayda 700 YTL nafaka talebindebulunan. Şahender Uyanık, ayrıca evlilikleri sırasında eşinin edindiği mallar için de 25 bin YTL'lik katkı payı istedi.

"Kanunla öç alıyor"

Eşinin kendisine ve biri yetişkin iki çocuklarına sık sık hakaret ettiğini iddia eden Şahender Uyanık, eşinin kendisine bazen terlik attığını, hatta daha da ileri giderek dövdüğünü de öne sürdü. Kocasının görevlendirdiği polisler tarafından evine girmesinin engellendiğini söyleyen Şahender Uyanık, o evde eşinin genç bir kadınla birlikte yaşadığını duyduğunu iddia etti. Uyanık, "Eşim kanun adamı ama kanunları kendi keyfine ve bizden öç alırcasına kullanıyor. Muhtardan orada oturduğuma dair ikametgah almaya gittiğimde, kayıtlarım orada olduğu halde alamadım" dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber