Öğrencisinin yüzüne kitapla vurarak yaraladı iddiası

KARAMAN'da, öğrenci 7 yaşındaki E.K.?nın kitapla vurup yüzünde şişlik oluşmasına neden olduğu ileri sürülen öğretmen İ.Ç. kendisini savundu. Herhangi bir şiddetin söz konusu olmadığını söyleyen öğretmen İ.Ç., kendisinin üç kişinin saldırısına maruz kaldığını idida etti.

Kaynak : DHA
Haber Giriş : 19 Mart 2016 23:00, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Öğrencisinin yüzüne kitapla vurarak yaraladı iddiası

Olay, dün Abbas Mahalllesi Mut Caddesi'ndeki 19 Mayıs İlkokulu'nda meydana geldi. Öğretmen İ.Ç., iddiaya göre, derste belirlenemeyen nedenle öğrencisi E.K.'nın yüzüne kitapla vurdu. Gözünde şişlik oluşan E.K. da ders bitiminde evine giderek durumu annesi Fatma K.'ya anlattı.

Fatma K. da yakınlarıyla birlikte okula geldi. Aile ve öğretmen arasında yaşanan gerginlik sonrası olay yerine gelen polis ekipleri, ifadeleri alınmak üzere polis merkezine götürdü. Çocuğunu Pazartesi günü de dövdüğünü iddia eden, aynı zamanda kendisinin de öğretmeni olduğunu ve dönemde kendisine de şiddet uyguladığını öne süren Fatma K. ve yakınları ile öğretmen İ.Ç., karşılıklı olarak birbirinden şikayetçi oldu.

İfadeleri alındıktan sonra serbest kalan taraflardan öğretmen İ.Ç., olay gününü anlattı. Üç kişinin saldırısına maruz kaldığını ileri süren İ.Ç., "18 Mart Cuma günü nöbetçi olduğum 19 Mayıs İlkokulu?nda öğle tatili sırasında biri kadın olmak üzere 3 kişinin saldırısına maruz kaldım. Gerekçe, kadının çocuğunu dövmem. Adı geçen çocuk, benim sınıfımda öğrenci değil. Tanımıyorum bile. Öğretmen arkadaşlarımızdan bir tanesi sağlık izninde olduğundan onun sınıfındaki öğrenciler başka sınıflara dağıtıldı. Ben öğrenciyi Perşembe ve Cuma günleri gördüm. Herhangi bir şiddet söz konusu değildir?? dedi.

Fatma K.'nın öğretmenliğini yapmadığını savunan İ.Ç., şunları söyledi: "Ben çocuğu ilk olarak Perşembe günü gördüm. Kadının okuduğu okul olan Şehit İsmail Erez İlkokulu?nda hiç görev yapmadım. Elimizde kanıt yok, ama olayın gelişimini komplo olarak görmekteyim. Olayla ilgili adli ve idari soruşturma yapıldığından şimdilik söyleyeceğim bunlardan ibarettir."

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber