İki devlet hastanesinin personelinden 60 kişi yemekten zehirlendi

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 13 Kasım 2006 17:24, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

ARALARINDA HASTANE PERSONELİNİN DE BULUNDUĞU ÖZEL VE RESMİ KURUMLARDA GÖREVLİ 60 KİŞİ, YEDİKLERİ YEMEKTEN ZEHİRLENDİ

Erzincan'da özel bir yemek şirketinden alınan yemekleri yiyen iki devlet hastanesinin personeli ile çeşitli özel ve resmi kurumlarda görevli yaklaşık 60 kişi zehirlendi.

Edinilen bilgiye göre, özel bir yemek şirketinden yemek alan Erzincan Devlet Hastanesi, 13 Şubat Devlet Hastanesi, İl Emniyet Müdürlüğü Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü, özel bir alışveriş merkezi ve yemeğin yapıldığı şirkette görev yapan yaklaşık 60 kişi, cuma günü yedikleri yemeğin ardından aralıklarla hastanelere başvurdu. Cuma günkü yemekte haşlama, pilav ve puding yiyen özel ve resmi kurumların personeli titreme, karın ağrısı gibi şikayetlerle hastanelere başvurdu. Zehirlenme belirtileriyle cuma, cumartesi ve pazar günü hastaneye müracaat eden çalışanlara serum tedavisi uygulanırken, tedavisi tamamlananlar taburcu edildi. Bazı hastane çalışanlarının tedavileri sürerken, yapılan ilk incelemelerde zehirlenmeye pudingin sebep olabileceği belirtildi.

Bu arada, yemek şirketi yetkilileri konuyla ilgili herhangi bir açıklamada bulunmazken, olayla ilgili soruşturmanın sürdüğü bildirildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber