Liseli Oya'nın sesi ölünce duyuldu

'Amca' dediği babasının arkadaşı tarafından taciz edildiğini polise ve ailesine anlatan liseli Oya sonuç alamadı. 2 çocuk babası şüpheli, ancak Oya öldükten sonra tutuklandı.

Kaynak : DHA
Haber Giriş : 26 Mart 2016 08:45, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Liseli Oya'nın sesi ölünce duyuldu

AĞRI'da Öğretmen Nurgül Gelturan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nde okuyan Oya Yaşar (17) 6 Mart'ta okulun kız öğrenci pansiyonunda eşarbıyla yaşamına son verdi. Arkadaşlarının sabah saatlerinde cansız bedenini bulduğu Oya'nın cinsel tacize uğradığı, bunu ailesine ve polise söylemesine rağmen sonuç alınamadığı, tacizler devam edince de bu noktaya varıldığı anlaşıldı. İddiaya göre Oya'yı Ağrı Devlet Hastanesi'nde staj yaptığı 3 Kasım'da bir erkek arkadaşıyla konuşurken gören ve bunun fotoğrafını çeken babasının arkadaşı Fettah P. (37), çocuğu tehditle otomobiline bindirdi.

Tuz imalatı yapan evli ve 2 çocuk babası Fettah P., "İnsan yeğenini sevmez mi" diyerek çocuğu taciz etti. Çok korktuğunu anlatan çocuk polise gidip şikayetçi oldu.

'ÇOK KORKUYORUM'

İfadesi alınan Fettah P. serbest kaldı. Ailesi de bu olay üzerine Oya'yı bir süre okula göndermedi. Oya okula döndüğünde neşesini kaybetmişti. Fettah P. de şantaj ve baskılarına devam edince çocuk intihar girişiminde bulundu. Kısa süre sonra tekrar denedi ve yaşamına son verdi. Oya'nın ölümünün ardından evli ve Fettah P. tutuklandı.

Turgay KILIÇ

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber