Aygaz tüpüne kapıda kredi kartlı ödeme

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 15 Kasım 2006 13:41, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Aygaz ve Yapı Kredi, tüplü gaz sektöründe iş birliğine gitti. Yapılan iş birliğiyle Worldcard sahipleri tüplü gaz alışverişlerini, ister 2 World taksit fırsatıyla isterse peşin ve 2 kat World puan kazanarak yapabilecekler.

İş birliğine ilişkin düzenlenen toplantıda konuşan Yapı Kredi Kredi Kartları ve Tüketici Kredileri Yönetimi Genel Müdür Yardımcısı Nazan Somer, kredi kartlarının artık gündelik yaşamın ayrılmaz bir parçası haline geldiğini belirterek, bir dönem sadece lüks harcamalarda ya da seyahatlerde kullanılması düşünülen kredi kartlarıyla artık neredeyse tüm temel ihtiyaçların karşılanabildiğini söyledi.

Somer, müşterilerine temel ihtiyaçlarından biri olan tüplü gaz alışverişinde de Worldcard'ın avantajlarını sunmak istediklerini ifade etti.

Aygaz Genel Müdürü Mehmet Ali Neyzi de bugün ilan ettikleri kampanyanın sıradan bir kredi kartı anlaşması olmadığına işaret ederek, şunları kaydetti:

?Worldcard ile işbirliğimiz bugün Aygaz bünyesinde geliştirdiğimiz ve yaklaşık 5 milyon dolar yatırım yaparak kurduğumuz Entregre Sipariş Sistemi (ESS) ile birleştiğinde dünyanın en yaygın mobil POS sistemini oluşturuyor. Şu anda 2 bini ESS, 500'ü Yapı Kredi'ye ait olan mobil POS'larımız, 2 bin 500 Aygaz servis görevlisi tarafından günde yaklaşık 100 bin hanenin kapısına kadar götürülüyor ve kredi kartı ile ödeme imkanı sunuluyor. Yıl sonunda ise ESS POS sayımız 3 bin 500'e ulaşacak ve kapılarına kredi kartı ile ödeme imkanını götüreceğimiz hane sayısı günde 130 bine çıkacak.

Türkiye'de yaklaşık 75 bin GSM POS olduğu düşünülürse, tüm Türkiye'deki GSM POS'ların yüzde 5'i Aygaz tarafından kullanılıyor olacak. Dünyanın hiç bir yerinde kapıya kadar ulaşan bu kadar geniş bir organizasyon bulunmuyor.?

Verilen bilgiye göre, tüketicilere birikmiş World puanlarla bedava Aygaz tüpü alma imkanı da sunulacak. Ayrıca, tek seferde 50 YTL ve üzerinde alışveriş yapan Worldcard sahipleri, diledikleri takdirde 2 yerine 5 World taksit imkanından yararlanabilecekler.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber