Balıkesir'de öldürülen avukat toprağa verildi

BALIKESİR'in Bandırma İlçesi'nde müvekkilinin tahliyesini kutlamak için gittiği barda çıkan olayda tabancayla öldürülen avukat Volkan Kıvanç toprağa verildi.

Kaynak : DHA
Haber Giriş : 30 Mart 2016 19:58, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Balıkesir'de öldürülen avukat toprağa verildi

Bandırma'da avukat 35 yaşındaki Volkan Kıvanç, oğlunu öldürdüğü iddiasıyla girdiği cezaevinden tahliye olan müvekkili 55 yaşındaki Kemal Beypenar ile pazartesi gecesi eğlenmek için 40 yaşındaki Serkan Görgün'e ait Haydar Çavuş Evyapan Sokak'taki bara gitti. Burada alkolün de etkisiyle işyeri sahibi Serkan Görgün ile avukat Volkan Kıvanç ve müvekkili Kemal Beypınar arasında tartışma çıktı. İddiaya göre Serkan Görgün, sevgilisi olduğu ve barda çalıştığı öne sürülen 35 yaşındaki Cansu K.'nın çantasında sakladığı tabancayı alarak, avukat Volkan Kıvanç ile müvekkili Kemal Beypınar'ı kurşun yağmuruna tuttu. Avukat Kıvanç ve müvekkili Beypınar olay yerinde öldü.

BAR SAHİBİ VE ÇALIŞANI TUTUKLANDI

Polis tarafından gözaltına alınan ve ifadesinde Beypınar ile avukatı Kıvanç'ı, işyerini elinden almak istedikleri için öldürdüğünü ileri süren Serkan Görgün ve ona tabancayı verdiği ileri sürülen Cansu K. sorgularından sonra adliyeye sevk edildi.

Savcılıktaki ifadelerinin ardından nöbetçi mahkemeye çıkarılan Serkan Görgiün ve Cansu K., tutuklanarak cezaevine gönderildi.

AVUKAT TÖRENLE TOPRAĞA VERİLDİ

Müvekkilinin tahliyesini kutlamak için gittiği barda çıkan olayda öldürülen evli ve bir çocuk babası avukat Volkan Kıvanç'ın cenazesi, bugün Bursa Adli Tıp Kurumu'nda yapılan otopsinin ardından Bandırma'ya getirildi.

İlçedeki Haydar Çavuş Camii'nde düzenlenen cenaze törenine avukat Kıvanç'ın ailesi, yakınlarının yanı sıra Bandırma Cumhuriyet Başsavcısı Önder Yeniçeri, Bandırma Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Abdullah Köksal, Balıkesir Barosu Başkan Yardımcısı Erkan Sarıkaya ile arkadaşları ve çok sayıda vatandaş katıldı. Kılınan namazın ardından Volkan Kıvanç, Bandırma Şehir Mezarlığı'na toprağa verildi.

Aynı olayda öldürülen müvekkili Kemal Beypınar'ın cenazesi ise toprağa verilmek üzere memleketi Kahramanmaraş'a gönderildi. Beypınar'ın lise öğrencisi 19 yaşındaki oğlunu öldürdüğü iddiasıyla tutuklandığı ve pazartesi günü tutuksuz yargılanmak üzere tahliye edildiği belirtildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber