Nusaybin'e ücretsiz tıbbı malzeme yardımı...

Nusaybin'e ücretsiz tıbbı malzeme gönderen firma sahibi: Bölgeye yardımlarımız elimizden geldiği ölçüde sürecek.

Haber Giriş : 07 Nisan 2016 23:17, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Nusaybin'e ücretsiz tıbbı malzeme yardımı...

İstanbul'da faaliyet yürüten bir firma, Mardin'in Nusaybin ilçesindeki güvenlik güçlerinin "kan durdurucu bez" talebine kayıtsız kalmadı. Firma, güvenlik güçleri için ilçeye 40 bin liralık tıbbi malzeme gönderdi. Sözcü'ye konuşan firma yöneticisi "Yüzlerce teşekkür telefonu aldık ama teşekkür edecek bir şey yok. Kim olsa aynı şeyi yapardı, yapmalıydı..." dedi.

Sokağa çıkma yasağının ve terörle mücadele operasyonun sürdüğü Mardin'in Nusaybin ilçesinde güvenlik güçleri tarafından İstanbul'daki bazı firmalardan tampon bezi talebinde bulunuldu. Bunun üzerine harekete geçen bir firma, ricayı karşılıksız bırakmayarak, bölgeye 40 bin liralık tıbbi malzeme gönderdi.

İşte duygu dolu o mektup...

Firma yöneticisi Eyüp Vedat Fırat, malzemelerle birlikte gönderdiği mektubunda, duygu dolu şu cümleleri kaleme aldı "Kahraman komutanlarım, yiğit Mehmetçikler. Canınız pahasına topraklarımızdan terör örgütünün kökünü kazımak için verdiğiniz mücadele taktire şayandır. Bizlerin yapabildiği ise sizin kutsal mücadeleniz yanında, okyanusta damla misalidir. Yüzde yüz yerli olan Ankaferd fabrikası Mehmetçiğin, polisimizin, kısaca milletimizindir. Bu sebeple ihtiyaç duyulduğunda miktarın önemi olmadan ricayla değil, emirle istemenizi rica ediyorum. Bilmenizi isterim ki bedenen olamasak da kalben hep yanınızdayız. Rabbim kahraman yiğitlerimizi korusun. Allaha emanet olun."

"TEŞEKKÜR EDECEK BİR ŞEY YOK"

Konuyla ilgili Sözcü'nün sorularını yanıtlayan firma yöneticisi Fırat "Bize ulaşan bir bölük komutanı parasıyla pansuman bezi almak istediklerini söyleyip, ücretini sordu. Biz de adreslerini alıp bedelsiz olarak malzemeleri gönderdik. Teşekkür mektubum ve malzemelerin faturası bir şekilde sosyal medyaya düşmüş. Yüzlerce teşekkür telefonu aldık. Ancak teşekkür edecek bir şey yok. Kim olsa aynı şeyi yapardı. Elimizden geldiğince bölgeye yardımlarımız sürecek" dedi.

Sözcü

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber