Emniyet Müdürü: İnadına sokağa çıkalım

Ankara Emniyet Müdürlüğü görevine atanan Mahmut Karaaslan, 5 ay içinde 3 kez saldırı altında kalan Başkent'te alınan güvenlik önlemlerini anlattı

Kaynak : Habertürk
Haber Giriş : 08 Nisan 2016 20:38, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Emniyet Müdürü: İnadına sokağa çıkalım

ÇİMEN ÇETİN

Kızılay'daki patlamadan sonra Ankara Emniyet Müdürlüğü görevine atanan Mahmut Karaaslan ilk röportajını HABERTÜRK'e verdi. 3 haftadır görevde olan Karaaslan, Ankara'da alınan güvenlik önlemlerini anlattı.

Karaaslan; "Bu 3 haftalık süre zarfında vatandaşlarımızda bir güven kaygısı olduğunu gördüm. Ankaralıların güven içerisinde sokağa çıkabilmelerini sağlayabilmek için asla yorulmayacağız, yorulmaya hakkımız yok. 24 saat gece-gündüz görevimizin başında olacağız." ifadelerini kullandı.

"İNADINA SOKAĞA ÇIKMALIYIZ"

Karaaslan sivil bir vatandaş gibi ikiz-sahte plaka denetimine çıkmıştı. Bu denetim ile ilgili de açıklamalarda bulundu.

Karaaslan; "Bunun sonucunu gördük. Çok ciddi silah yakalanmaları, örgüt mensuplarının yakalanmaları gerçekleştirildi. Bu çalışmalarımız artarak devam edecek. Bu çalışmalarımızın sonucunda bütün Ankaralılar gönül rahatlıı ile sokağa çıkacak. Uygulamanın detayları geride kalsın artık bu tip şeyler yaşanmayacak. Teröristler insanların korkup sokağa çıkmasın istiyor. Biz inadına sokağa çıkıp normal hayatımızı yaşamalıyız. Biz de Ankaralıların bu inadını gerçekleştirmesi için elimizden gelen her türlü gayreti göstereceğiz" dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber