İmsak
Güneş
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı

3 gün arayla aynı tıp fakültesinden 2 öğrenci intihar etti

İZMİR'in Balçova İlçesi'ndeki Dokuz Eylül Üniversitesi Tıp Fakültesi'nin öğrencileri 25 yaşındaki Ceren Öznur ile 29 yaşındaki Ali Alperen Özdemir, 3 gün arayla evlerinde intihar etti. Herhangi bir not bırakmayan iki öğrencinin arasında bir bağ kurulamazken, çevrelerinde sevilen kişiler olan öğrencilerin ölümleri arkadaşlarını üzüntüye boğdu.

Kaynak : DHA
Haber Giriş : 11 Nisan 2016 15:38, Son Güncelleme : 15 Ağustos 2021 18:59
3 gün arayla aynı tıp fakültesinden 2 öğrenci intihar etti

Dokuz Eylül Üniversitesi Tıp Fakültesi'ni sarsan ilk intihar geçen perşembe Balçova İlçesi Mehmet Efe Sokak'taki Özçelikler Sitesi'nde meydana geldi. Kendisinden gün boyu haber alınamayan 4'üncü sınıf öğrencisi Ali Alperen Özdemir'in yakınları polise haber verdi.

Evin kapısını çilingir yardımıyla açan polis, dairenin tavanındaki demire iple kendini asan Özdemir'in yaşamına son verdiğini belirledi. Evdeki ilk incelemelerde herhangi bir intihar notuna rastlanmadı. İzmir Adli Tıp Kurumu Morgu'nda yapılan otopsinin ardından Özdemir, memleketi Erzincan'da son yolculuğuna uğurlandı.

"PSİKOLOJİK SORUNLARI VARDI" İDDİASI

Fakülteyi sarsan ikinci intihar ise Gaziemir İlçesi'ndeki Havacılar Caddesi'ndeki evde dün akşam meydana geldi. Ailesinin evde bulunmadığı sırada, DEÜ Tıp Fakültesi son sınıf öğrencisi Ceren Öznur, dairenin tavanındaki demir boruya iple kendini asarak yaşamına son verdi.

Eve gelen yakınları, kapıyı açtıklarında genç kızın cansız bedeniyle karşılaştı. Evdeki incelemelerde intihar notuna rastlanmadı. Öznur'un psikolojik sorunlarının olduğu ve yaklaşık 2 ay sonra okulundan mezun olup doktor olmayı beklediği belirtildi. Otopsi için İzmir Adli Tıp Kurumu Morgu'na kaldırılan Öznur için bugün Gaziemir'de ikindide cenaze töreni yapılacak.

BAĞLANTI TESPİT EDİLEMEDİ

İlk incelemelerde, DEÜ Tıp Fakültesi'ni 3 gün arayla sarsan iki ölümün birbiriyle bağlantısının kurulamadığı belirtildi. Çevrelerinde sevilen kişiler olan her iki öğrencinin de ölümü arkadaşlarını ve yakınlarını yasa boğdu. Polisin intiharla ilgili başlattığı soruşturmalar sürüyor.

Tufan HAMARAT-Mehmet GÜNEY

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber