Sekiz öğrenciye 20 öğretmen

Haber Giriş : 20 Kasım 2006 06:45, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Diyarbakır'da bu yıl açılan Özel Dicle Fen Lisesi'nin sadece sekiz öğrencisi var. 450 puanla öğrenci alan okulda kontenjanın yüzde 92'si boş kaldı. Görevli 20 öğretmen öğrencilerle bire bir ilgileniyor

GÜNEYDOĞU'NUN en şanslı öğrencileri Özel Dicle Fen Lisesi'nde okuyor. Bu yıl eğitim ve öğretime açılan ve OKS sınavında 450 ve üzeri puan alan öğrencileri kabul eden liseye yalnızca sekiz öğrenci kayıt yaptırabildi. 20 kadar branş öğretmenin görev yaptığı lisede okuyan Serbest Ensarioğlu, Mesih Yarşi, Erhan Eser, Cüneyt Haspolat, Necmettin Öğe, Faruk Ölçeroğlu, Zeki Fidan ve Bayram Fidan hallerinden hayli memnun. Öğrenciler, öğretmenlerin kendileriyle birebir ilgilendiğini ifade ederek, kalabalık sınıflardaki eğitimin yetersiz olduğuna değindiler.

PUANLARI TUTMADI

MÜDÜR Feyzullah Yağız, okula 120 öğrencinin başvuru yaptığını belirterek, puanları tutmadığı için kayıt yapmadıklarını söyledi. Yağız ?Toplam kontenjanımız 96 öğrenci. Seviyeyi düşürmedik. 450 puanla öğrenci aldık. Bu yıl sekiz öğrenci ile eğitim ve öğretimi tamamlayacağız' dedi.

star

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber