Erdoğan: 2007 hayati derecede önemli seçim yılıdır

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 21 Kasım 2006 21:16, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, 2007 yılının, Türkiye'nin değişim süreci ve istikrarı açısından hayati derecede önemli gördükleri bir seçim yılı olduğunu bildirdi.

Erdoğan, "Bu önemli süreci hep birlikte gücümüzü, enerjimizi duygularımızı ve heyecanlarımızı birleştirerek yaşayacağız" dedi.

AK Parti Merkez Karar ve Yönetim Kurulu (MKYK) Başbakan Recep Tayyip ERdoğan başkanlığında parti genel merkezinde toplandı.

AK Parti 2. Olağan kongresinden sonra ilk kez yapılan toplantının açılışında konuşan Başbakan Erdoğan, örnek teşkil edecek bir kongreyi geride bıraktıklarını söyledi.

Gerek Türkiye, gerekse AK Parti için önemli bir sürece girdiklerini ifade eden Erdoğan, şöyle konuştu:

"2007 bildiğiniz gibi ülkemizin değişim süreci ve istikrarı açısından hayati derecede önemli gördüğümüz bir seçim yılıdır. Bu önemli süreci hep birlikte gücümüzü, enerjimizi duygularımızı ve heyecanlarımızı birleştirerek yaşayacağız. Gerçekten bu noktada, farklı bir yıl olacak. Hem heyecanlı olacağız, hem sabırlı olacağız. Duygusallıkları bir tarafa koyacağız. Ama ülkemizin geleceğine yönelik duygularımızı hiç bir zaman kaybetmeyeceğiz."

Erdoğan, Türkiye'nin kendilerine emanet olduğunu ifade ederek, "(Allah yolumuzu açık etsin) diyorum" dedi.

Görevlerinin, "Türkiye'nin değişim misyonunu taşımak olduğunu" ifade eden Başbakan Erdoğan, şöyle konuştu:

"İnsanımızın gelecek hedeflerini de canlı tutmaktır. inanıyorum ki bundan 4 yıl önce meydanlara çıkıp yetki istediğimizde bizden teveccühlerini esirgemeyen yüce milletimiz, bu gün artan bir coşku ve heyecanla AK Parti'ye ve değişim siyasetine güç vermeye destek olmaya devam etmektedir.

Bizler, önümüzdeki bu süreçte bize yakışan vakur bir duruş içinde milletimize asla sükutu hayale uğratmadan, Türkiye'yi geleceğe taşıma azmi ve kararlılığı içinde olduğumuzu açık ve net olarak ortaya koymak durumundayız."

Başbakan Erdoğan, toplantının ardından Merkez Yürütme Kurulu (MYK) üyelerinin de belirleneceğini ve sonra açıklanacağını sözlerine ekledi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber