Bekçilerden 'keskin' ihanet

Şırnak'ta hendek nöbetçisi bekçilerin PKK'ya verdiği bilgilerle, Uzman Çavuş Ramazan Emet şehit edildi. Askeri şehit eden sniper, eylem sonrası bekçilerin evinde saklandı.

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 15 Nisan 2016 09:19, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Bekçilerden 'keskin' ihanet

BÜLENT ŞANLIKAN

Şırnak'ta yakalanan PKK'lı bekçiler A.Y. ile Y.Y. ile ilgili soruşturma genişletildi. Ortaya çıkan sonuçlar ise hainliğin de ötesinde. A.Y. ile Y.Y.'nin PKK'ya verdiği bilgilerle Şırnak'ta göreve gitmek üzere evinin önünde bekleyen 28 yaşındaki Jandarma Uzman Çavuş Ramazan Emet'in şehit edildiği ortaya çıktı. Emet'i şehit eden PKK'nın keskin nişancısının, eylemin ardından bekçilerin evine giderek saklandığı da belirlendi.

KANDİL'İ AĞIRLAMIŞLAR!

Bekçiler A.Y. ile Y.Y.'nin ihaneti bununla da kalmadı. Kendileri olmadıkları zaman çocuklarını hendek ve barikat nöbetine gönderdikleri belirlendi. Hendek ve barikat kazanlara, güvenlik güçleriyle çatışan teröristlere yiyecek, içecek desteği sağladıkları da elde edilen bilgiler arasında yer aldı. İki bekçinin, Kandil'den eylem için gelen teröristleri de evlerinde yatırıp, sakladığı da ortaya çıktı.

Evleri silah deposu gibi

Hendeklerde nöbet tutan bekçilerin daha önce teröristlere güvenlik güçlerinin harekatlarıyla ilgili bilgi verdikleri, ayrıca evlerini güvenlikli olmaları nedeniyle PKK'nın silah ve mühimmat deposu haline getirdikleri tespit edilmişti.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber