AÖF sınav soruları ve cevap anahtarı ne zaman yayınlanacak?

AÖF sınavları hafta sonu gerçekleşti. 16-17 Nisan tarihlerinde yapılan AÖF sınavları için heyecanlı bekleyiş başladı. Sonuçlar ne zaman açıklanacak? AÖF sınav soruları ve cevapları için tarih belli oldu. İşte sınavla ilgili detaylar..

Kaynak : DHA
Haber Giriş : 18 Nisan 2016 09:57, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
AÖF sınav soruları ve cevap anahtarı ne zaman yayınlanacak?

Hafta sonu tüm Türkiye'de AÖF sınav sonuçları heyecanı vardı. 16-17 Nisan tarihlerinde yapılan AÖF sınavları sonuçları ne zaman yayınlanacak? AÖF soru ve cevaplarının ne zaman yayınlanacağı belli oldu. AÖF soru ve cevapları Çarşamba günü açıklanacak.

AÖF SORULARI VE CEVAP ANAHTARLARI NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Açıköğretim, İktisat, İşletme Fakültesi öğrencilerinin sınav soruları ve cevap anahtarları sınavın yapıldığı günü takip eden üç iş günü içerisinde Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Sınav Yayınlama Sisteminden yayınlanmaktadır. http://sinav.eogrenme.anadolu.edu.tr adresinden Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Sınav Yayınlama Sistemine erişebilirsiniz.

ARA SINAV NOTUNUN BAŞARI NOTUNA KATKISI NE KADAR?

Açıköğretim sistemine göre öğretim yapılan programlarda (İngilizce Öğretmenliği Lisans Programında İngilizce okutulan dersler ve ödevi olan dersler hariç) yapılan sınavlar sonucunda alınan notların, başarı notuna katkı oranları; ara sınav notunun % 30'u, dönem sonu sınav notunun %70'tir.

Bir Dersin Başarı Notu = (Ara Sınav Notu X %30) + (Dönem Sonu Sınav Notu X %70) değerlerinin toplamı ile hesaplanır.

Örneğin; "Çağdaş Felsefe" dersinin ara sınavında 60, dönem sonu sınavında 80 alan bir öğrencinin başarı notu şu şekilde hesaplanmaktadır.

Başarı Notu = (60 X %30) + (80 X %70) => Başarı Notu = 18 + 56 => Başarı Notu = 74

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber