CHP resepsiyonuna Kahraman'dan veto

TBMM Başkanlığı'nın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nda geleneksel olarak yapılan resepsiyonu artan terör olayları nedeniyle iptal etmesi üzerine, CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, grup adına hafta başında TBMM bahçesinde alternatif bir 23 Nisan resepsiyonu yapmak için TBMM Başkanlığı'na başvurdu.

Kaynak : Milliyet
Haber Giriş : 21 Nisan 2016 07:50, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
CHP resepsiyonuna Kahraman'dan veto

MERİÇ TAFOLAR Ankara

Ancak TBMM Başkanı İsmail Kahraman'ın resepsiyona onay vermediği öğrenildi. Kahraman ile Özel arasında uzun süren ve çok sert diyalogların yaşandığı bir telefon görüşmesi gerçekleşti. Milliyet'in aldığı bilgilere göre Özel, "Sizden ücreti karşılığında hizmet talep etmiştik" ifadesini kullandı. Kahraman'ın ise, "Size hiçbir hizmet sunmayacağız" dediği belirtildi.

"Türkiye'nin dört bir yanından çocukları davet ettik, gerekirse kendimiz hizmet ederiz, gerekirse garsonluğu ben yaparım ancak yine de size boyun eğmem" ifadesini kullanan Özel'e, Kahraman'ın "Garsonluğu kendinize yakıştırıyorsunuz yani" çıkışında bulunduğu belirtildi.

'Kabul edemeyiz'

Kahraman'ın, "Siz isminize güvenerek, isminize uyumlu işler yapmak istiyorsunuz, bunu kabul edemeyiz" dediği öğrenildi. Özel'in, "Siz de soyadınız gibi sarayın kahramanlığına soyunmayın" sözleri üzerine gerilen tartışma sona erdi.

CHP grubu, izin çıkmamasına karşın resepsiyonu kendi imkanlarıyla yapmaya karar verdi. Diyalogla ilgili olarak CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun da bilgilendirildiği öğrenildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber