'Vekilin işi, sınav açıldığında torpil yapmak olmuş'

Eski TBMM Başkanı ve AK Parti Ankara Milletvekili Cemil Çiçek, "Herkes yasaların uygulanmasını ister, kendisi hariç. Milletvekilleri olarak ifade ediyorum, bizim şu an en önemli işimiz ne? Bir imtihan açıldığında torpil yapmak. Torpil dediğinizde ehliyet, bilgi, liyakat nerede kalıyor?" dedi.

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 22 Nisan 2016 17:24, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
'Vekilin işi, sınav açıldığında torpil yapmak olmuş'

Memurlar.net olarak bugüne kadar gündeme getirdiğimiz torpil olayı ile ilgili olarak, Ak Parti hükümetinin etkin isimlerinden TBMM eski Başkanı Cemil Çiçek çok önemli bir açıklama yaptı.

İşte Cemil Çiçek'in yaptığı açıklama:

AK Parti Ankara İl Başkanlığı, Sivil Toplum ve Halkla İlişkiler Başkanlığı'nca düzenlenen

"STK'larla Buluşma"

toplantısı, İller Bankası Sosyal Tesisleri'nde gerçekleştirildi.

Programda bir konuşma yapan Cemil Çiçek, torpil konusundaki rahatsızlığını dile getirdi.

"TORPİLİN OLDUĞU YERDE ADALET OLMAZ"

51 yıldır siyaset yaptığını, Türkiye'de en zor şeyin yasaların uygulanması olduğunu vurgulayan Cemil Çiçek, şunları söyledi:

"Herkes yasaların uygulanmasını ister, kendisi hariç. Mesela milletvekilleri olarak ifade ediyorum, bizim şu an en önemli işimiz ne? Bir imtihan açıldığında torpil yapmak. Torpil dediğinizde ehliyet, bilgi, liyakat nerede kalıyor?

Hep beraber şikayet ediyoruz. En çok imtihan yapan görevlerden geliyoruz. Torpilin olduğu yerde adalet olmaz, adalet yoksa zaten hiçbir şey yok demektir.

Aynı şey, devlet bürokrasisine atanana olmaya başladı. Belli vakıfların belli dönemdeki ziyaretçileri çok artar. Bunların başında Birlik Vakfı gelir.

Belli dönemlerde artar ziyaretçiler, böyle göçmen kuşlar gibi dolaşırlar."

Çiçek, yazılı metinlere bakıldığında, "Memleketin hali ne olacak, memleket nasıl daha iyiye gidecek?" sorularının, 300 yıldır söylenmeye devam ettiğini belirtti

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber