'Lastiği taktırın, parasını müdürden kesin'

ADANA'da yüzde 90 görme engelli 66 yaşındaki Mehmet Akif Tavusdağı'nın, yeğeninin kullandığı otomobilinin tekerleği çukura düşünce lastiği parçalandı.

Kaynak : DHA
Haber Giriş : 24 Nisan 2016 13:29, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
'Lastiği taktırın, parasını müdürden kesin'

Tavusdağı'nın, halk gününde durumu ilettiği Çukurova Belediye Başkanı CHP'li Soner Çetin hatanın belediyede olduğunu kabul ederek, aracın lastiğinin belediye tarafından yenisi ile değiştirilmesi, parasının da Yol İşleri Müdürü Cengiz Dizoğlu'ndan alınması talimatını verdi.

Merkez Çukurova İlçesi'nde yaşayan Mehmet Akif Tavusdağı, yeğeninin kullandığı kendisine ait otomobille düğüne giderken aracın tekeri Belediyeevleri Mahallesi'nde yolda açılan çukura düştü. Aracın ön sol lastiği parçalandı, çağrılan tamirci stepneyi takıp, aracın yola devam etmesini sağladı. Parçalanan lastiğinin yenisinin 400 lira olduğunu öğrenen Tavusdağı, Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin'in düzenlediği Halk Günü'ne katılıp, yaşadıklarını anlattı ve lastiğin bedelini belediyenin ödemesini istedi.

'LASTİĞİ TAKTIRIN, PARASINI MÜDÜRDEN KESİN'

Mehmet Akif Tavusdağı'nı dinleyen ve mesleği Avukat olan Başkan Çetin, toplantıda hazır bulunan Yol İşleri Müdürü Dizoğlu'ndan bu durum hakkında bilgi vermesini istedi. Dizoğlu da yolun altyapı çalışmaları nedeniyle çökme yaptığını ve yoldaki sorunun da biran önce giderileceğini söyledi. Başkan Çetin, otomobilin hasarının Yol İşleri Müdürü Cengiz Dizoğlu'na tazmin edileceğini belirterek, Sosyal İşler Müdürü Ali Damaksız'a, otomobilin lastiğinin hemen taktırılması, parasının da Yol İşleri Müdürü Cengiz Dizoğlu'ndan kesilmesi talimatını verdi. Cengiz Dizoğlu da faturayı ödeyeceğini kaydetti.

'AVRUPA'DA OLMAYAN YÖNTEMLE SORUN ÇÖZÜYORUZ'

Toplantı sonunda açıklama yapan Başkan Çetin şöyle konuştu:

"Görüyorsunuz, sorunları Avrupa'da bile olmayan yöntemlerle çözüyoruz. Elbette vatandaşımın hasarı bizim hatamızdansa, hatamızı telafi edeceğiz. Göreve geldiğimde, Çukurova'yı Avrupa standartlarına taşıyacağımızı söylemiştim. Avrupa standartlarının üzerinde bir yönetim sergiliyoruz."

Bekir KARAKOCA

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber