Mesajla öğrencileri taciz eden öğretmene soruşturma

UŞAK'ın Karahallı İlçesi'nde bir imam hatip lisesinin ardından, bu kez de kentteki başka bir lisede, yine öğretmenin kız öğrencileri telefon mesajıyla taciz ettiği öne sürüldü.

Kaynak : DHA
Haber Giriş : 26 Nisan 2016 19:35, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Mesajla öğrencileri taciz eden öğretmene soruşturma

Karahallı Anadolu İmam Hatip Lisesi'nde eğitim gören 4 kız öğrencinin matematik öğretmeni R.C.'nin kendilerini telefon mesajlarıyla taciz ettiğini öne sürerek şikayetçi olması üzerine idari soruşturma başlatıldı. Öğretmen R.C. hakkında Milli Eğitim Bakanlığı Müfettişleri soruşturma sürdürürken, aynı ilçede başka bir lisede ikinci taciz olayı patlak verdi.

Veyis Turan Çok Programlı Lisesi'nde görevli fizik öğretmeni A.A. hakkında da kız öğrencileri telefonla mesajıyla taciz ettiği iddiasıyla soruşturma başlatıldığı öne sürüldü. Öğrencilerin öğretmen ile ilgili şikayetlerini geçen hafta ailelerine iletmesi üzerine, durumun aileler tarafından dilekçeyle okul idaresine bildirildiği belirtildi. Okul idaresinin şikayet dilekçesini Uşak İl Milli Eğitim Müdürlüğü'ne iletmesi üzerine iddiayla ilgili idari soruşturma başlatıldığı belirtildi. Yetkililer, konuyla ilgili açıklama yapmadı.

Yavuz KUŞDEMİR

Uşak'ta bir öğretmen cinsel taciz iddiası ile açığa alındı

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber