Yasaklı Sur'da klip çeken polislere soruşturma

Diyarbakır'da Sur'da girişin yasak olduğu mahallelerde çekilen kliple ilgili emniyet müdürlüğü sorumlu polisler hakkında soruşturma başlattı

Kaynak : Habertürk
Haber Giriş : 27 Nisan 2016 15:38, Son Güncelleme : 15 Ağustos 2021 19:00
Yasaklı Sur'da klip çeken polislere soruşturma

Veysi İPEK

Diyarbakır Valisi Hüseyin Aksoy, Sur'da girişin yasak olduğu mahallelerde çekilen kliple ilgili emniyet müdürlüğünün sorumlu polisler hakkında soruşturma başlattığını söyledi.

2 Aralık'tan beri sokağa çıkma yasağının devam ettiği Sur'da, "SAT-5" rumuzunu kullanan yüzü maskeli bir rapçının çektiği "Atam Yalnızım" klibi, "Sur şehitlerini anısına" başlığıyla sosyal medyada yayınlandı. Klipte çatışmaların yoğun yaşandığı Fatihpaşa ve Hasırlı mahalleleri ile Kurşunlu Camii görülüyor.

Drone kullanıldığı anlaşılan klibin sonunda ise Sur'da şehit düşen askerlerin isimleri yer alıyor. "Kalk, uyan herkes Ermeni, hepsi kalpazan. Ben kimim? Türk'ün oğlu, yani dışlanan... Bana bir sorsan, çözümü çok basit. Eğer değişmezse kafalara sık lan!" gibi ifadelerin yer aldığı kliple ilgili soruşturma başlatıldı. Diyarbakır Valisi Hüseyin Aksoy, Emniyet Müdürü Adnan Taştan'a sorumlu polisler hakkında soruşturma başlatılmasını emrini verdi. Vali Aksoy, klip için kendilerinden izin alınmadığını da söyledi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber