Telefon dolandırıcısı hastanede yakalandı

ESKİŞEHİR'de telefonla aradığı kişilere kendisini savcı ve polis olarak tanıtıp, 2 kişiden yaklaşık 40 bin lira değerinde altın ve para alan F.T. (32), hastane odasında yakalandı.

Kaynak : DHA
Haber Giriş : 14 Mayıs 2016 22:28, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Telefon dolandırıcısı hastanede yakalandı

İddialara göre F.T. adlı şüpheli, A.U. (57) ve N.U.'yu (54) telefonla arayarak kendisini cumhuriyet savcısı ve polis olarak tanıttı. Kimlik bilgilerinin terör örgütünün eline geçtiğini söyleyerek A.U. ve N.U.'dan 40 bin lira değerindeki altın ve paraları poşet içerisinde devlet hastanesi yakınlarındaki bir parka bıraktıran F.T. daha sonra poşeti alıp kaçtı. Bir süre sonra dolandırıldıklarının farkına varan A.U. ile N.U. polis merkezine giderek şikayetçi oldu.

Polisler, park ve devlet hastanesi çevresindeki güvenlik kamerası kayıtlarını tek tek inceledi. Kamera görüntülerinden F.T.'nin poşetle birlikte devlet hastanesi 5'inci katta bulanan boş bir odaya girdiği belirledi. Polis ekipleri F.T.'yi hastane odasında 40 bin lira değerindeki altın ve paralarla birlikte yakaladı. Gözaltına alınan F.T. yapılan sorgulamasının ardından dolandırıcılık suçundan adliyeye sevk edildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber