Velilerin, okul müdürüne isyanı

Kaynak : Vatan
Haber Giriş : 28 Kasım 2006 16:45, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Tekirdağ'ın Çorlu İlçesi Kırkgöz Köyü İlköğretim Okulu'nde cetvel ile vurduğu öğrencinin kolunun çatlamasına neden olan Müdür Şinasi Erel, veliler tarafından `istenmeyen adam' ilan edildi

Çorlu Kırkgöz İlköğretim Okulu Müdürü Şinasi Erel, iddiaya göre 16 Kasım günü ders saatinde bahçede gezdiği için 7'nci sınıf öğrencisi 13 yaşındaki T.D.'nin koluna cetvelle vurarak çatlamasına neden oldu. Bunun üzerine 24 Kasım Öğretmenler Günü'nde okul önünde toplanan veliler, tayini başka bir okula çıkan sınıf öğretmeni Arzu Korkut'u gözyaşları içinde uğurlarken, okul müdürü Şinasi Erel'i istemediklerini belirterek eylem yaptı. Çocuklarının hem şiddette maruz kaldığını, hem de iyi eğitim alamadığını belirten veliler, "Geçen yılki defterlerini açın bakın hepsi bomboş. Biz bu okulda Şinasi Erel'i istemiyoruz" dedi.

MÜDÜR İDDİALARI YALANLADI

Yaşanan olaylardan sonra adının `Dayakçı Müdür'e çıktığını belirten Şinasi Erel ise iddiaları yalanladı. Öğrencisini sadece korkutmak için poposuna vurmak istediğini ancak yanlışlıkla cetvelin koluna denk geldiğini söyleyen Şinasi Erel, "Çok hafif vurdum. Kolunun çatlamasına imkan yok" dedi. T.D.'nin annesi Fatma Düz'ün şikayeti üzerine okula gelen müfettişlerin kendisinden ve öğrencilerden ifade aldığını belirten Müdür Şinasi Erel, "Kolu ağrıdığı için hastaneye giden öğrencinin kolunu uzman doktorlar herhangi bir olasılığa karşı alçıya almışlar. Öğrencimize, iddia edildiği gibi 10 gün değil sadece 1 gün rapor verilmiştir" dedi.

"ÇOCUKLARIMI SOKAĞA SALAMIYORUM"

Kırkgöz Köyü İlköğretim Okulu Müdürü Şinasi Erel, 3 ay öncesine kadar `Kahraman Müdür' olarak yerel gazete sayfalarında yer aldığını belirterek, "Ben bu okul için çok şey yaptım. Bir tiyatro grubu kurdum ve oynadığımız oyun ile Tekirdağ'ın adını en iyi şekilde duyurdum. Yaşanan bu olayları neden bu kadar uzattıklarını anlamıyorum. Birileri burada huzuru bozmak istiyor. Veliler istifa etmemi istiyor. Sürekli tehdit ediliyorum. Korkudan 2 çocuğumu sokağa salamıyorum. Ben okulumu en iyi şekilde yönetmeye devam edeceğim" dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber