'Bu bir Genel Başkanlık yarışı değil, kepazeliktir'

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli partisinin grup toplantısında konuştu. Bahçeli'den Kurultay isteyen muhaliflere sert tepki geldi. Bahçeli, Bu bir genel başkanlık yarışı değildir. Yaşananlar rezilliğin dik alası kepazeliğin zirvesidir. MHP'yi gezi benzeri provokasyonlarla kullanmak isteyenler baltayı taşa vurmuşlardır dedi

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 17 Mayıs 2016 11:29, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
'Bu bir Genel Başkanlık yarışı değil, kepazeliktir'

MHP lideri Bahçeli'nin sözlerinden satırbaşları şöyle:

Terörizmle mücadele milli bir konudur. Askerimiz, polisimiz gücünü siyasi iradeden alacaktır. Mesela Nusaybin'de görev yapan bir Mehmetçiğin gözü hainlerin üzerindeyken kulağı Ankara'dadır. Kahramanlarımızın moral ve motivasyonları çok mühimdir. Cumhurbaşkanının davetine icabet eden Genelkurmay Başkanı şiddetle eleştirilmektedir. Bu eleştirilerin anlamı yoktur. Şehitlerin geldiği ortamda Genelkurmay Başkanı'nın malum düğüne katılmasını diline dolayanlar terörle mücadeleyi sabote etmek isteyen çevrelerdir. Terörle mücadelenin sürdüğü dönemde kafa karıştırmak, komuta kademesindeki uyumu bozmak iyi niyetli görülmeyecektir.

Genelkurmay Başkanı'nın taşlanması teröristlerin değirmenine su taşımaktır. Güvensizlği artırmaya yönelik bu propaganların devlet ve millet aleyhinedir. Her şey bitmiştir de, manevi görevini yapan Genelkurmay Başkanı'nı hedef haline getirme midir? Genelkurmay Başkanı'nı küçük düşürmek hangi çevrelere hizmettir.

Cumhurbaşkanının davetine icabet ederek kızının düğününe katılan Genelkurmay Başkanı şiddetle eleştirilmektedir. Bu eleştirilerin anlaşılır ve savunulur bir tarafı yoktur. Sayın Akar, son derece insani ve devlet teamülleri kapsamında görülebilecek bir görevi ifa etmiştir.

"BU BİR GENEL BAŞKANLIK YARIŞI DEĞİLDİR"

Sözlerimin hedefi sanal kahramanlardır. Paralel kuluçkasına yatıp tavşan çıkarma sevdasına kapılan nankörleredir.

Ne kadar yazar .Çizer uzman yorumcu akademisyen varsa MHP ile yatıp kalkmakta olağanüstü kurultay falı açmaktadır.

Bakıyorum PKK'lılar MHP'de değişim peşindedir.

Nazlanmadan ılıyanlar kimde olduğunu anlıyorsunuz. Uslanma bilmeyen edepsiz kaçaklar, İmralı canisine avukatlık yapanlar ne tuhaftır ki sürekli değişim demektedir.

Karanlık ve cumhuriyet gibi odaklar paralel saldırıda görevlendirilmişlerdir.

Birbirlerine hiç benzemeyen çürük isimler düşmanımın düşmanı dostumdur mantığı ile MHP'ye karşı operasyona girişmişlerdir.

Geçtiğimiz Pazar günü tertemiz dava arkadaşlarım her şeyin iç yüzünü görmüştür.

Gezi olaylarının kötü bir kopyası şeklindeki bu orta oyun sırasında kimi kendini tellere bağlamış kimi barikatta takılı kalmıştır.

Bu evlere şenlik çadır tiyatrosu amacına ulaşmış uçaklarına yetişemeyen vatandaşlarımız haricinde seyirlik bir eğlenceye dönüşmüştür.

Şurası iyi bilinmelidir. Bu bir genel başkanlık yarışı değildir. Yaşananlar rezilliğin dik alası kepazeliğin zirvesidir. MHP'yi gezi benzeri provokasyonlarla kullanmak isteyenler baltayı taşa vurmuşlardır.

"NEDİR BU ACELE, NEREYE YETİŞECEKSİNİZ"

Şunu bilsinler ki asla affedilmeyeceklerdir. Milliyetçi harekette kutuplaşmaya yol açacak hareketler ateşle oynamak demektir ve gereği neyse yapılacaktır.

MHP'de bir genel başkan değişikliğinin yolu yordamı bellidir. Zamanı geldiğinde kurultay yapılacak ve delege gereğini yapacaktır. Yargıtay henüz kararını vermemiştir. Nedir bu acele nereye yetişeceksiniz.

MHP'yi karıştırma sözü kimlere verilmiş ihale kimlere dağıtılmıştır. Değerli arkadaşlarım oyunu görünüz, Allah için anlayınız.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber