Vali, hayırseveri alnından öptü

Haber Giriş : 29 Kasım 2006 05:40, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Antalya Valisi Alaaddin Yüksel, 5 bin metrekarelik arsa üzerine 24 derslikli bir ilköğretim okulu yaptıracak olan 32 yaşındaki genç işadamı İsmail İltemir'i alnından öperek kutladı.

Hayırseverlerin eğitime yaptığı katkı her geçen gün artıyor... Antalya Valisi Alaaddin Yüksel, okul yaptırmak isteyen hayırsever Hamza Yavuzyılmaz (37) ve İsmail İltemir'i (32) makamında ayrı ayrı kabul ederek, okul yapımı için protokol imzaladı. Karadeniz'de dünyaya gelen, ancak yaşamını Antalya'da inşaat malzemesi satarak sürdüren Hamza Yavuzyılmaz, Kundu bölgesinde 16 derslikli bir okul yaptıracak.

TAKDİR EDİLECEK BİR

İŞ Antalya Varsak'ta doğup yaşayan ve ticaret hayatına atılan İsmail İltemir ise, memleketine 24 derslikli bir okul yaptıracak. İltemir'in okulu en kısa zamanda bitirerek, teslim edeceğini söyleyen Yüksel, "Genç bir işadamı olan İltemir, takdir edilecek bir iş yapmaktadır. Son 3 yılda Antalya'da 2 bin 500 derslik yapıldı. Antalya okul yapımı açısından Türkiye'nin 5. ilidir" dedi.

2008'DE TESLİM EDİLECEKLER

Hamza Yavuzyılmaz, Antalya Kemerağzı Mahallesi'nde 11 bin 38 metrekare arsa üzerine 16 derslikli ilköğretim okulu yaptıracak. İlköğretim okulu 2008 yılı Ağustos ayında tamamlanarak, Milli Eğitim Müdürlüğü'ne teslim edilecek. Antalya Varsak beldesinde emlak alım satımı ve inşaat taahhüdü işleriyle uğraşan İsmail İltemir de Varsak Karşıyaka Mahallesi'nde 5 bin metrekarelik arsa üzerine 24 derslikli ilköğretim okulu yaptıracak. Bu okul da 2008 yılı Ağustos ayında tamamlanarak, Milli Eğitim Müdürlüğü'ne teslim edilecek.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber