İstanbulkart için üyelik sistemi açıldı

Kaynak : Memurlar.Net
Haber Giriş : 17 Mayıs 2016 15:39, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
İstanbulkart için üyelik sistemi açıldı

İSTANBUL BELBİM'DEN YAPILAN AÇIKLAMA

www.istanbulkart.istanbul, Siz istanbulkart kullanıcılarının anonim ya da kişiselleştirilmiş kartlarınızı kendi adınıza tanımlayabilmenizi ve kartlarınıza ait kullanım detaylarını görüntüleyebilmenizi sağlayan web tabanlı bir kullanıcı arayüzüdür.

Bu sistemi kullanarak evden, işyerinden, cep telefonunuzdan kısacası internet bağlantısının olduğu her yerden istanbulkartınız'daki bakiyeyi görüntüleyip kart işlem hareketleriniz hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz. Bunun için www.istanbulkart.istanbul sitesine üye olmanız yeterlidir. Üyeliğiniz ile birlikte size ait olan anonim veya kişiselleştirilmiş tüm istanbulkart'larınızı, web sitemize kayıt ettirebilir, kaydedilmiş kartlarınızla yapmış olduğunuz yolculuklara ait ayrıntılı bilgiye kolayca ulaşabilirsiniz.

Web sitemiz henüz sadece kart işlemlerinize ait kullanım yeri, toplu ulaşım operatörü, toplu ulaşım hat bilgisi, işlem tutarı ve kart bakıyesi bilgilerinin görüntülenmesi fonksiyonlarını içermektedir. Yakın gelecekte alternatif dolum kanalları ile entegrasyonlar sağlanarak İstanbulkart kullanıcılarına yeni kullanım tecrübeleri sunulacaktır.

Sitemizde kişisel bilgileriniz saklandığından güvenliğe önem verilmiş ve birden fazla kademede doğrulama işlemi kullanılmıştır. Bu nedenle kayıt esnasında geçerli bir email adresi ve telefon numarası kullanmanız verilerinizin güvenliği için önemlidir.

Üyelik sistemimizin tüm İstanbulkart kullanıcılarına hayırlı olması dileğimizle...

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber