Nusaybin'de 1 asker şehit 5 asker yaralı

MARDİN'in Nusaybin İlçesi'nde PKK'lı teröristlerin keskin nişancı tüfeği Kanas ile açtığı ateşte 1 astsubay şehit oldu. İlçede ayrıca PKK'lıların tuzakladığı el yapımı patlayıcıyı infilak ettirmesi sonucu 5 asker de yaralandı.

Kaynak : DHA
Haber Giriş : 18 Mayıs 2016 11:57, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Nusaybin'de 1 asker şehit 5 asker yaralı

Nusaybin'de kazılan hendeklerin kapatılması, barikatların kaldırılması ve PKK'lıların etkisiz hale getirilmesi için 14 Mart'ta başlatılan sokağa çıkma yasağından sonra asker ve polisin başlattığı operasyonlar sürüyor. Bugün sabah saatlerinde Yenişehir Mahallesi Tunç Sokak üzerinde PKK'lı teröristler keskin nişancı tüfeği Kanas ile açtığı ateşte 1 astsubay ağır yaralandı. Ambulansla Nusaybin Devlet Hastanesi'ne kaldırılan astsubay, doktorların yaptığı tüm müdahaleye rağmen şehit oldu.

Nusaybin'de ikinci saldırı Yenişehir Mahallesi Reyhan Sokak üzerinde meydana geldi. PKK'lılar, tuzakladığı patlayıcıyı, güvenlik görevlilerin geçişi sırasında uzaktan kumanda ile infilak ettirdi. Saldırıda 5 asker yaralandı. Yaralı askerler ambulanslarla Nusaybin Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

Nezir GÜNEŞ- Ahmet AKKUŞ

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber