'Binali Yıldırım ismi hep marka olmuş, eserleriyle anılmıştır'

Gümrük ve Ticaret Bakanı Tüfenkci: - "Binali Yıldırım ismi hep marka olmuş, Türkiye'ye çağ atlatan eserleriyle anılmıştır"

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 19 Mayıs 2016 19:07, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
'Binali Yıldırım ismi hep marka olmuş, eserleriyle anılmıştır'

Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci, AK Parti Genel Başkanlığına aday gösterilen Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım'ın isminin hep marka olduğunu ve Türkiye'ye çağ atlatan eserleriyle anıldığını belirtti.

Tüfenkci, Binali Yıldırım'ın AK Parti Genel Başkan adayı gösterilmesine ilişkin mesajında, Binali Yıldırım isminin marka olduğunu ve Türkiye'ye çağ atlatan eserleriyle anıldığını ifade ederek, AK Parti misyonunun ve vizyonunun proje mühendislerinden olduğunu bildirdi.

Yıldırım'ın siyasette hep mutabakat ve muvazene unsuru olduğunu vurgulayan Tüfenkci, şunları kaydetti:

"Ağırbaşlı, ama yüksek hızlı icraatlara imza atan bir siyasetçidir. Siyasette sempati kanallarını kuran, kara, deniz, demir ve hava yollarında yıldırım hızıyla hamleler gerçekleştirmiş aksiyoner ve vizyoner bir siyasetçidir. Duble karayolları, hızlı tren, demiryolları, Marmaray, denizyolları ve Türk Hava Yolları'nın uçuş noktaları bile onun Türkiye'ye çağ atlatan hamlelerini anlatmak için yeter. Siyasette çıkarlarını kaybedenlerin düşük profilli umutları beyhude beklentilerdi. Artık Türkiye yıldırım hızıyla yüksek hızlı profilli bir başbakanla karşı karşıyadır. Ülkemize ve milletimize hayırlı olsun."

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber