İmsak
Güneş
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı

Antalya'daki avukatlardan 'şehitler' için video klip

Antalya Barosu'na kayıtlı avukatlar, şehitleri anmak amacıyla kentin farklı mekanlarını kullanarak video klip hazırladı

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 19 Mayıs 2016 21:42, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Antalya Barosu'na kayıtlı avukatlar, baronun 90'ıncı kuruluş yıl dönümü kutlamaları çerçevesinde şehitleri anmak amacıyla video klip çekti.

Şehitler için çekilen video klipte, 2 ay boyunca 20 avukat görev aldı. Klipte kentin tarihi ve doğal güzelliklerini de ortaya koymak için avukatlar çeşitli yerlerde video çekimine katıldı.

Klipte avukatlar, Varyant Şehitler Parkı, Hadrianus Kapısı, Düden Şelalesi, Saat Kulesi, Alanya-Kızılkule, Kepez Kent Ormanı, Tünektepe, Side Antik Kent, Mermerli Plajı, Güllük Selekler Çarşısı ve Sıçan Adası gibi kentin önemli mekanlarında "Çanakkale Türküsü" ve "Hoş Gelişler Ola" türkülerini seslendirirdi.

Proje kapsamında Cumhuriyet Meydanında toplanan Antalya Barosuna kayıtlı 200 avukat, hep bir ağızdan 10. Yıl Marşını söyledi.

Çalışmaya ilişkin AA muhabirine açıklama yapan Antalya Barosu Başkanı Alper Tunga Bacanlı, baronun 90'ıncı kuruluş yıl dönümünü kutladıklarını anlattı.

Ülkede yaşanan terör saldırıları nedeniyle çok sayıda şehit verdiklerini dile getiren Bacanlı, şehitleri anmak için kuruluş yıl dönümü çerçevesinde bir klip hazırladıklarını söyledi.

Klibin çekiminin 20 kişilik avukat ekibiyle 2 ay sürdüğünü belirten Bacanlı, avukatların amatör olarak çok profesyonel bir iş ortaya çıkardığını vurguladı.

Bacanlı, avukatların Türkiye tarihi için 3 önemli eseri seslendirdiğini belirterek, "Şehitlerimizi saygı ve rahmetle anıyoruz. Söylenen eserler ve marş Türkiye'nin var olma mücadelesi için önemli bir yere sahiptir. Avukat arkadaşlarımız, Antalya'nın farklı yerlerinde eserleri seslendirdiler." şeklinde konuştu.

Klipte yer alan avukatlardan Soner Ustaoğlu da böyle bir projede yer almaktan büyük bir mutluluk duyduklarını belirterek, Türk gençliği olarak ülke için hayatını feda eden şehitleri rahmetle andıklarını kaydetti.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber