Emniyet Müdürü: Ankaralılardan özür dileriz

Haber Giriş : 29 Kasım 2006 12:32, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Ankara Emniyet Müdürü Ercüment Yılmaz, Papa 16.

Benediktus'un Ankara ziyareti sırasında gösterdikleri anlayıştan dolayı Başkentlilere teşekkür etti. Yılmaz, trafikte yaşanan aksamalar nedeniyle ise vatandaşlardan özür diledi.

Ercüment Yılmaz, AA muhabirine yaptığı açıklamada, iyi bir planlama, iyi bir koordinasyon ile polisin özverili çalışması ve vatandaşın desteği sonucu Papa 16.

Benediktus'un Ankara ziyaretinin sorunsuz geçtiğini kaydetti.

Ankara Emniyet Müdürlüğünün çeşitli birimlerinde çalışan 5 bin polisin Papa'nın güvenliği için görev yaptığını anlatan Yılmaz, "5 bin polisi kaydırmalı olarak görevlendirdiğimiz için 8 bin polisin vereceği güvenlik hizmetini verdik" dedi.

Papa'nın ziyareti sırasında Özel Harekat Timlerinin çatı ile giriş ve çıkışlarda, Çevik Kuvvet'in ise önceden belirlenen noktalarda sürekli görev yaptığını anlatan Yılmaz, Papa'nın yakın korumasının da dönüşümlü olarak Ankara Emniyet Müdürlüğü personeli tarafından sağlandığını kaydetti.

Papa 16. Benediktus'un Ankara ziyareti sırasında 3 ayrı güzergah belirlediklerini ve 3 güzergahta da aynı önlemi aldıklarını söyleyen Yılmaz, güvenlik nedeniyle, konvoyun kullanacağı yolun son dakikada açıklandığını anlattı.

Ziyaret nedeniyle özellikle trafikte bazı aksamalar meydana geldiğini söyleyen Yılmaz, "vatandaşın mağdur olmaması için güzergahlardaki trafiğin kademeli olarak kesildiğini" kaydetti. Yılmaz, anlayışlarından dolayı Başkentlilere teşekkür ederek, trafikte meydana gelen kısa süreli aksamalar için ise vatandaşlardan özür dilediklerini söyledi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber