Kurşun onu İstanbul'da buldu

Bağcılar'da önceki gün sivil polisin silahından çıkan kurşunla 7 yaşındaki Suriyeli Zeliha öldü, 9 yaşındaki Göksu bacağından yaralandı, Coşkun Aydın ise ağır yaralandı. Suriyeli Zeliha'nın annesi "Biz çocuklar için Suriye'den, savaştan kaçtık. Ama silahlar geldi, burada da buldu bizi" dedi.

Kaynak : Hürriyet
Haber Giriş : 20 Mayıs 2016 07:25, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Kurşun onu İstanbul'da buldu

BAĞCILAR Güneşli Meydanı'nda önceki akşam saat 20.00 sıralarında otobüs durağında eşi ve kardeşi ile bekleyen Recep Aydın, iddiaya göre sivil polis memuruna "Neden karıma bakıyorsun" dedi. Tartışma çıkınca Recep Aydın ve kardeşi Coşkun Aydın, polis memurunu yere yatırıp darp etti. Polis memuru silahını çekip ateş edince Coşkun Aydın ile kaldırımda annesi ve kardeşiyle yürüyen Suriyeli Zeliha Cumo (7) ile annesinin elini tutan Göksu Şancı (9) yaralandı. Küçük Zeliha, ambulansla hastaneye kaldırılırken yaşamını yitirdi. Coşkun Aydın'ın durumunun da ağır olduğu öğrenildi.

POLİS TESLİM OLDU

Esenler İlçe Emniyet Müdürlüğü'nde görevli polis memuru A.A. olaydan sonra Halkalı Polis Merkezi'ne teslim oldu. Kucağında 4 yaşındaki oğlu Ahmet ile kızının cenazesini bekleyen Suzan Cumo (25) yaşadıklarını şöyle anlattı: "Çocukları parka götürmüştüm. Çok sevinmişti çocuklar. Çok mutluydular. Eşim akşam 20.00'de paydos ediyor. Biz de o saatlerde parktan çıkıp meydanda eşimi beklemeye başladık. Eşim meydana yakın çalışıyor. İki kişi kavga etmeye başladı. Silah çektiler. Kurşunlar ayağımın altından geçti. Çocukları korumak için caminin avlusuna kaçmaya çalıştım. Kızım 'Anne' diye bağırdı. Üzerinde kan vardı. Kurşun kızıma isabet etmiş. Maalesef kaybettik. Biz Suriye'den çocuklarımız için kaçtık. Burada yine geldi silahlar bizi buldu."

Burcu PURTUL UÇAR

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber