Bu Makaleler Aynı Ama İsimler Farklı

1 Aralık 2006 tarihli "Bu makaleler çalıntı.." başlıklı haberimiz sonrasında sitemizin "Haber Gönder" kısmına ilk haberimiz kadar ilginç bir haber gönderildi. Gönderilen haber de ilki gibi açık bir şekilde kanıtlanabilir niteliktedir. Ancak şu aşamada kimin kimden hırsızlık yaptığını bilmemiz mümkün değildir. Devamı için başlığa tıklayınız.
* Makalem Ahlaksızca Çalınmıştır 05 Aralık 2006
* Ümit Harite'nin Açıklaması... 07 Aralık 2006

Kaynak : Memurlar.Net
Haber Giriş : 04 Aralık 2006 00:05, Son Güncelleme : 15 Ağustos 2021 18:59

İlk makalemizin ismi "Investıgatıon Of Boron Concentratıon Of Some Irrıgatıon Waters Used In Aydın Regıon For Plant Nutrıent And Soıl Pollutıon" dir. Bu makale Türkiye Toprak İlmi Deneğinin WEB sitesinde bildiri özetlerinde yer almaktadır. Makelenin yazarları olarak Gönül (Bilgehan) Aydın ve Saime Seferoğlu görünmektedir.

İkinci makalemizin ismi ise "Boron Toxicity in Plants Grown Under Water Irrigation"dır. Bu makale ise Mendel Üniversitesi Tarım ve Ormancılık fakültesinin yayın organında yayımlanmıştır. Şu adresten makalenin pdf haine ulaşmak mümkün... Bu makelenin yazarları ise Harite U., Aydin M. olarak görünmektedir. M. Aydın Adnan Menderes Üniversitesinde görev almaktadır.

Haberimizin başında da belirtildiği üzere kimin kimden bilim hırsızlığı yaptığını söyleyemiyoruz. Ama ortada iki makale var ve bu makalenin yazarları farklı...

Türkiye Toprak İlmi Derneğinin yayın organında çıkan yazı
Mendel Üniversitesinin yayın organında çıkan yazı

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber