Rüşvet iddasıyla gözaltına alınan 14 memur serbest bırakıldı
Samsun'un 3 ilçesinde "Rüşvet, görevi kötüye kullanma ve Orman Kanunu'na muhalefet" suçlarını işledikleri iddiasıyla gözaltına alınan 14 kişi serbest bırakıldı.
Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 03 Haziran 2016 18:59, Son Güncelleme : 15 Ağustos 2021 19:01

Alınan bilgiye göre, İl Jandarma Komutanlığı İstihbarat Şubesi ekiplerince Alaçam, Bafra ve Yakakent ilçelerinde "Rüşvet, görevi kötüye kullanma ve Orman Kanunu'na muhalefet" suçlamasıyla gözaltına alınan 14 zanlı, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.
Zanlılardan 11'i savcılıkça ifadelerinin alınmasının ardından, mahkemeye sevk edilen F.E, İ.Ö. ve S.Ö. de adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.
Samsun'da 1 Haziran'da Alaçam, Bafra ve Yakakent ilçelerinde 14 adrese eş zamanlı operasyon düzenlenmiş, aralarında devlet memurların da bulunduğu biri kadın 14 kişi gözaltına alınmıştı.
Hayati Arslan
